Śmietnisko > Off Topic

Polityka nie w Eve. (było: Odp: POLITYKA W EVE)

(1/38) > >>

Centurion:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 04, 2013, 12:58:21 ---wall od text

a tutaj na centrali chcac sprostac waszym oczekiwaniom musialbym to robic codziennie  ;)

--- Koniec cytatu ---

Sprostać oczekiwaniom. Hmm, a gdybyśmy mieli oczekiwanie Cat nie pisz na centrali przez 2 tygodnie to też sprostasz? :P

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Centurion w Kwiecień 04, 2013, 13:00:39 ---Sprostać oczekiwaniom. Hmm, a gdybyśmy mieli oczekiwanie Cat nie pisz na centrali przez 2 tygodnie to też sprostasz? :P

--- Koniec cytatu ---
Przemysle to :) A co, przeszkadzam ci?

Centurion:

--- Cytuj ---Przemysle to :) A co, przeszkadzam ci?
--- Koniec cytatu ---

Mi nie, ale chciałem przeprowadzić eksperyment - o ile spadnie ilość pisanych na centrali postów tygodniowo jak zniknie naczelny dostarczyciel politycznych newsów :P

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Centurion w Kwiecień 04, 2013, 13:05:38 ---Mi nie, ale chciałem przeprowadzić eksperyment - o ile spadnie ilość pisanych na centrali postów tygodniowo jak zniknie naczelny dostarczyciel politycznych newsów :P

--- Koniec cytatu ---
Napewno sporo, zwlaszcza ze kazdy post wywoluje komentarze. Bardzo ciekawy eksperyment, wychwycilem tez lekka nutke ironii  8) Ale musze sie przyznac w zaufaniu, ze tego typu zarciki czy teksty osob niegrajacych we flame typu "przestan w koncu wklejac te glupoty bo nikogo to nie interesuje" jakos nie robia na mnie wrazenia^^ Analizuje codziennie spora ilosc informacji z roznych zrodel, i jak znajde gdzies cos ciekawego to nadal bede to tutaj wklejal, bo wiem ze sa osoby w polish community ktore to interesuje, i lubia sobie poczytac np. w pracy bez przekopywania sie przez tony spamu. A mnie wklejenie takiego info nic nie kosztuje, za to fajnie sobie poczytac co o tym mysla kochani rodacy ^^

SokoleOko:
Puszek - to się chłopie naucz, bo bez komunikatywnej znajomości angielskiego jesteś odcięty od większości zasobów naszego kręgu kulturowego (cywilizacja zachodu).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej