Śmietnisko > Archiwum

MMORPG Idealny

<< < (10/20) > >>

Hall Underley:

--- Cytat: "Ezachiel" ---Bledem Eve jest to ze mozna miec dowolna ilosc skills, w innych grach na potrzeby PvP sa budowane inne postacie, lub kupuje sie sprzet od innych graczy, tu mozna sobie samemu wszystko zrobi?.
--- Koniec cytatu ---

nieprawda. fizycznie nie jeste? w stanie. nauka skilli trwa, niektórych bardzo d?ugo.

Dormio:
Moim skromnym zdaniem to low sec empire jest nieproporcjonalnie ma?e... Jak to jest, ?e pogranicze to ledwie 2-3 systemy ? Tyle to powinno mie? pogranicze pomi?dzy terytoriami poszczególnych frakcji: Amar, Minmatar, Caldari, Gallente. Nie ?eby od razu tam by?y systemy z sec 0.1-0.4... ale wystarczy?y by systemy w?z?owe z sec 0.4-0.5
Problem z walkami na gate istnieje dlatego, ?e jest za ma?o przej?? z empire do 0.0... taka ilo?? to powinna by? na pograniczu, bo przecie? one jest buforem...
Jak dla mnie to systemy w?z?owe powinny by? praktycznie tylko w sec. 0.1-0.4, przecie? ka?da flota b?dzie walczy? (i walczy jak wida?) zw?aszcza o te systemy. W tej sytuacji pogranicze to by?yby tylko systemy 2-3j od w?z?a... a potem "dzikie pola"

StellarSheep:
Heh. Generalnie duzo rzeczy mozna by zmienic. Zawsze wyobrazalem sobie ze wlasnie pomiedzy empire beda jakies granice wlasnie w postaci low security empire ... Oczywiscie wszystko mamy w jednym kotle ... Badziewie ... Ale oczywiscie dla "handlarzy", "producentow" i innych jest to super rozwiazanie bo nie musza sie bac ze ktos ich zdejmie i nie musza latac po 20 pare jumpow. No bo po co tracic czas nie? W koncu placa za granie i wymagaja.
Tak wiec w ogole nie ma co tutaj na ten temat gadac. A low security jest duzo. Tyle ze nie wszystkie sa 0.0, 0.1 ;) A roznicy pomiedzy 0.1 a 0.4 nie ma zadnej oprocz ilosci sentry ;)

Ezachiel:
W?asnie ostanio polecia?em zapolowa? fregata .. w zasadzie to nawet nie zapolowac... chcia?em go?cia tylko przytrzyma? .. dobrze ze mam reflex i uda?o mi si? jajem warp out bo ta srednia przyjemnosc kosztowala by mnie 4 mil na nowego klona, a za chwile wchodze na klony kosztujace 11 mil ...  czyli lekko liczac
crus + sprzet + klon = 25 mil.
BS + sprzet + klon = 200 mil.
ceptor + sprzet + klon = 55 mil.
fregata + sprzet + klon = 12 mil.

Ceny klonów powinny by? duuuuuuuuzo nizsze, w chwili obecnej bardziej boje sie klonowania niz wtopy crusa lub freja, ot i ca?a finansowa przekladanka.

Sheep kurdens, wtedy to ty ju? z rok gra?e? w Eve .. rany po co ta dyskusja, zmieni? ci sie swiatopoglad i tyle.
Ja to nazywam zespo?em Rodzica - jak sie ma nascie lat to czlowiek sobie obiecuje ze bedzie ?y? tak, ?e bedzie inny, ?e zapami?ta jaki sam by? jak mia? te nascie lat, potem przychodz? na ?wiat ma?e i zapomina sie jak to jest mie? nascie lat .... a nasza latorosl traktuje nas jak kosmitów bo nie rozumiemy go ... ot nie pamietamy, albo nie chcemy pamieta? jak to jest mie? nascie lat.
Tak samo tu, jak kopie, robie laske agentom itp ... to jest ok, jak sie biore za pvp to ju? jestem mastah, a reszta to chiken i newb.
Takie moje ma?e zdanie, jesli komu? ubli?y?em lub cos takiego to przepraszam, nie taki by? zamys? tego posta.

Blaster:

--- Cytat: "Ezachiel" ---

Ceny klonów powinny by? duuuuuuuuzo nizsze, w chwili obecnej bardziej boje sie klonowania niz wtopy crusa lub freja, ot i ca?a finansowa przekladanka.

--- Koniec cytatu ---

Jeszcze ciekawsza sytuacja jest jak ma sie impy - wtedy mozna latajac freja, teoretycznie i kilkaset mil wtopic  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej