Śmietnisko > Archiwum
MMORPG Idealny
Ezachiel:
--- Cytat: "Blaster" ---
Jeszcze ciekawsza sytuacja jest jak ma sie impy - wtedy mozna latajac freja, teoretycznie i kilkaset mil wtopic 8)
--- Koniec cytatu ---
Chcesz o tym pogada? ? W?asnie mnie co? podobnego spotka?o, ale to ju? inna bajka.
pticu:
khe khe, to dlatego ja sie nie skalam impami, mam tylko hardwiry :twisted:
partridge:
E tam ja mam 2 implanty ktore najbardziej potrzebuje i nie narzekam ...
ale fakt faktem cena implantow jest okrutna. Co do ceny klonow to jak na moj gust jest OK... jak przekreczy sie tego za 4 mil to juz nie chce sie tracic kasy na Clone Jumpy i to mi sie podoba... nie lubie kolesi ktorych spotykam w Yuali lece na FreeSpeed do Hop a koles juz czeka na mnie... bo mial tam wszystko...
StellarSheep:
Hehe Ed po roku mojego grania to ja juz nie bylem w qpie ;) Albo wlasnie z niej odchodzilem ;) A ostatnie 3-4 miechy w qpie spedzilem stricto pvp lub pve razem z q, lukomem, peliasem i zordem ;)
Ceny klonow jak najbardziej ok. Moglyby byc nizsze jakby nie dalo sie clone jumpowac ale to juz nie wiem co by sie musialo stworzyc zeby tego nie exploitowac ;)
Ceny statkow troszke za duze. Powinny byc nizsze tak mysle ze z 1/3 spokojnie. Nie mowie juz o statkach t2 bo to juz jest zalosciwe ...
Zero insurance w 0.0 w low empire tylko. I na krotszy okres.
Generalnie mozna by gdybac duzo ;)
WolfSimon:
Clone jumpy przesta?y by by? tak atrakcyjne gdyby transport clona trwa? kilka godzin.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej