Śmietnisko > Archiwum

MMORPG Idealny

(1/20) > >>

Hall Underley:
Ok, dziewczynki i ch?opcy.
Skoro temat Freelancer vs EVE si? nam tak ?adnie rozkr?ci?, to ja mam popozycje - napiszcie jaki by?by dla Was idealny MMORPG w klimatach SF - jakie cechy, musia?by posiadac, na jakich p?aszczyznach mia?by si? rozgrywa?, w jakim ?wiecie itp itd.
A ?eby nie by?o offtopic - to której z tych cech brakuje Wam w EVE?

Amos Sommers:
EVE z bezposrednim sterowaniem statkow (ala Freelancer style).

Marquiz:

--- Cytat: "Amos Sommers" ---EVE z bezposrednim sterowaniem statkow (ala Freelancer style).
--- Koniec cytatu ---

bleh, nie lubie zrecznosciowek....
wolalbym inny system skillowania... a'la conventional rpg

nigel:
Mo?liwo?? latania statkiem przez wi?cej ni? jedego gracza... czyli za?oga ;)

Ja osobi?cie nie mia?bym nic przeciwko zatrudnieniu na jakim? BSie jako mechanik pok?adowy....

Fakt.. problemem by?by czas pozostania online poszczególnych za?ogantów.. ale piszemy o grze marze? prawda ?

A wracaj?c lekko na ziemi?, to mo?liwo?? grania w eve ze ?rodka kokiptu, niezale?nie od widoku taktycznego.

Nie chodzi mi o zr?czno?ciówk?, ale skoro stacje s? tak pi?knie renderowane.. to jaki musia?by by? mostek BSa z za?og? ? ;)

cthsqd:
evka + rozmiary i mozliwosci frontiera wlacznie z ladowaniem na planetach rzeczywistych rozmiarow, wzglednie mala galaktyka i te planety to najwiekszy minus evki. Widok z oczu pilota tez by sie przydal, opcja dla joysticka do pilotowania statku mogla by byc, ale sposob walki bez zmian.
Bardziej rozbudowany tryb dla commandera we flotach (formacje, wskazywanie celow dla roznych grup), no i L A G poprawiony :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej