Śmietnisko > Archiwum

Uzale?nienie od EVE... cdn

<< < (11/20) > >>

Szakal:
HUEHUEHUE  8)  8)

Ichneumon:
a ja dzisiaj wracam do EVE  :twisted:  ciekawe jak dlugo wytrzymam bo mi sie samemu latac nie chcialo   :evil:

Aenyeweddien:
Bo samemu jest nudno - dlatego latamy w grupie  8)  8)  8)

Ichneumon:
a nie to nei dlatego ze sam latalem tylko ze nie mialem celu w grze a granie dla samego grania to ...   ale juz znalazlem cel ;] a ty zeoph i tak sie nie dowiesz gdzie postawie t? stacje  :twisted:

i znowu chodze spac o 4 rano ... no moze nie dzisiaj bo dzis poszedlem 0 7 rano , ALE JA NIE JESTEM UZALEZNIONY MOGE PRZESTAC KIEDY BEDE CHCIAL xDDDDDDD

pc5:

--- Cytat: "Ichneumon" ---a nie to nei dlatego ze sam latalem tylko ze nie mialem celu w grze a granie dla samego grania to ...   ale juz znalazlem cel ;] a ty zeoph i tak sie nie dowiesz gdzie postawie t? stacje  :twisted:

i znowu chodze spac o 4 rano ... no moze nie dzisiaj bo dzis poszedlem 0 7 rano , ALE JA NIE JESTEM UZALEZNIONY MOGE PRZESTAC KIEDY BEDE CHCIAL xDDDDDDD
--- Koniec cytatu ---

Po 2 tygodniach grania samemu nuda mnie dopad?a. Prawdziwe uzale?nienie przychodzi jak si? jest w korpie, przynajmniej ze mn? tak by?o :] Teraz nie wyobra?am sobie grania bez korpa. Mo?na pozna? tylu fajnych ludków i to nie NPC :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej