Śmietnisko > Archiwum
Uzale?nienie od EVE... cdn
Mag_Viger:
Hehe, jak tu pisa? o swoich uzale?nieniach od gry skoro jeden w?tek usuni?to a drugi zablokowano....
A wracaj?c do tematu, niestety taka rozryfka jak gry MMorpg.. uzale?niaj? niemi?o?ernie, naprzyk?ad ja gram 8h dziennie i wogule kompa nie wy?anczam, jestem ju? starym prykiem i nawet w pracy mam swuj katalog z grami, w EVE dopiero zaczynam ale w inne gry to gram ju? do 20 lat bez wi?krzych przerw... swego czasu rodzinka chcia?a mnie na leczenie wys?a? :P ale dali si? przekona? ?e to tulko rozrywka taka sama jak siedzenie w ba?e :twisted: jak narazie praca nie przeszkadza mi w graniu.... :roll: no to na tyle nie marnujmy czasu gra czeka :)
partridge:
WoW 8 godzin tez chcialbym miec tyle czasu na EVE, ale w "BA?E" tez lubie sobie posiedziec :)
unique|tom:
--- Cytat: "Mag_Viger" ---Hehe, jak tu pisa? o swoich uzale?nieniach od gry skoro jeden w?tek usuni?to a drugi zablokowano....
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze, nie ma mo?liwo?ci ?eby jakikolwiek w?tek zosta? usuni?ty - móg? jedynie zosta? przeniesiony do innego subforum, które bardziej pasuje do tematyki w?tku. Poszukaj w wyszukiwarce forum.
Co do blokowania w?tków s? one zamykane w przypadku gdy temat zosta? wyczerpany lub gdy w?tek jest czysto informacyjny.
Szczutek:
Co wy wiecie o uzaleznieniu od EVE:)))))))
8h dziennie?
Wniosek z tego, ze Ty jestes jeden z tych normalnych:))))))
Marquiz:
LOL:
"Dzie?doby... Nazywam sie Marquiz... jestem uzale?niony...
Pod??czam si? zawsze kiedy nie ?pie i jestem w zasi?gu komputer'a...
Jestem uzale?niony od EvE i pewnie dlatego znalazlem sobie dziewczyne EwE ;)
Trwaj na?ogu trwaj i chwa?a Ci CCP za tego drug'a"
Jak ja to zwyklem powtarzac, mojej lasce jak sie w?cieka ?e znowu gram:
:Ciesz si? ?e mam taki na?óg a nie wódke, papierosy, drugi i dziewczynki" :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej