Śmietnisko > Archiwum

Uzale?nienie od EVE... cdn

<< < (10/20) > >>

Mantis:
uzale?nienie?? a co to  :shock:  hehehe

ech nie ma co owiaj?   ja tu dopiero jestem kilka dni a ju? wiem, ze to strasznie wci?ga :D

Sambor:
Mantis jest taka sprawa, je?li nie chcesz sko?czy? jak ja to szukaj dobrego korpa ktory si? tob? zajmie a ty b?dziesz mia?a z kim gra?, je?li wpadniesz w samotno?? szybko sko?czysz z eve tak jak ja. Od razu polecam zapisa? sie do corpka, nie trac czasu, nie mów ?e polecisz, jutro za kilka dni, jak co? kupie bla bla, le? od razu :D ja tak odwleka?em i sko??zylem na bruku.

Mantis:
Sambor dzi?ki za rade....Gdyby nie to, ze od dwóch dni nie mog? gra? to pewnie ju? dwano bym si? zapisa?a....jestem poc czujnym okiem jednego z graczy :D wiec nie jest tak ?le :)

my?le ?e jak tylko naprawi? pewien problem to zaraz si? zapisze?...
polecasz co? ?

Dormio:

--- Cytat: "Sambor" --- Od razu polecam zapisa? sie do corpka, nie trac czasu, nie mów ?e polecisz, jutro za kilka dni, jak co? kupie bla bla, le? od razu :D ja tak odwleka?em i sko??zylem na bruku.
--- Koniec cytatu ---

To dlaczego nie wrócisz i si? nie zapiszesz do jakiego? ?

Sambor:
Mam swoje powody o których ju? nie chce mi pisa?. Za jaki? czas wracam.
Mantis nie moge Ci nic poleci? bo by?em tylko w jednym korpie RAV, tam pograsz sama z nikim wi?cej :D. Powiem tylko ?e, jak zaczne znowu gra? w EVE to zapisze si? do PTF.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej