Eve Online > Dyskusje ogólne
Zycie w EVE - spostrzeżenia z wyprawy do końca świata gry
Krogulec:
pierw obiecane zrzuty ekranu
slupek Covenu :))
tak Gunsi witają gości
tak grałem już poprzednio w gry MMO takie jak :Ogame , Word of Wordcraft , Word of Tanks - jak w MMO sa rzeczy które można zrobić tylko klanem/korporacja ale sporo pola pozostaje w grze indywidualnej .
one man army -takich ambicji niemam i zdaje sobie sprawe ze patologia jest wykorzystywanie botow . niemniej na koncie można utworzyć 3 postacie i umiejętne ich wykorzystanie nie jest niezgodne z zasadami gry .
pvp to nie do konca mnie rajcuje ,jak muszę radze sobie :)
GlassCutter:
--- Cytat: Krogulec w Luty 06, 2013, 08:49:08 ---tak grałem już poprzednio w gry MMO takie jak :Ogame , Word of Wordcraft , Word of Tanks - jak w MMO sa rzeczy które można zrobić tylko klanem/korporacja ale sporo pola pozostaje w grze indywidualnej .
one man army -takich ambicji niemam i zdaje sobie sprawe ze patologia jest wykorzystywanie botow . niemniej na koncie można utworzyć 3 postacie i umiejętne ich wykorzystanie nie jest niezgodne z zasadami gry .
--- Koniec cytatu ---
Moja rada, nie ośmieszaj już się, mało Ci? :P
Yavax Zavro:
--- Cytat: Krogulec w Luty 06, 2013, 08:49:08 ---tak grałem już poprzednio w gry MMO takie jak :Ogame , Word of Wordcraft , Word of Tanks - jak w MMO sa rzeczy które można zrobić tylko klanem/korporacja ale sporo pola pozostaje w grze indywidualnej .
--- Koniec cytatu ---
No i co Ty chcesz zrobić z trzema NA PRZEMIAN odpalanymi postaciami? Chyba PI.
Jabolex:
--- Cytat: Krogulec w Luty 05, 2013, 23:48:57 ---ps:jak ktoś słusznie zauważył przywożenie kumplom z kropa towaru z Jita to nie dokładnie handel raczej drobne spekulanctwo . jak ktoś niesłusznie zauważył "to nie jest gra ekonomiczna " -ekonomia jest wbudowana w strukturę tej gry , pierwszy i podstawowy dowód - ISK - bez nich nie pograsz .
slusznym jest stwierdzenie ze " sa tereny gdzie sie poluje, sa tereny gdzie sie klepie gruby hajs" od siebe dodam ze sa tereny gdzie sie kopie i gdzie się handluje i jest NUL gdzie te zasady przestają działać
--- Koniec cytatu ---
Kumplom z korpa...
Ech TEST > 12 000 ludzi, + HBC żyjemy w 0.0 i tu nie ma handlu. (i produkcji i kopania i pve i pvp tu nic nie ma...) A aliansów w 0 jest więcej i tam też nic nie ma.
SokoleOko:
Ogame, WoW, WOT.
- Dzień dobry, sierżant Kowalski, drogówka. Proszę o prawo jazdy
- Ale ja przecież od 3 roku życia na rowerze jeżdżę!
:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej