Eve Online > Dyskusje ogólne

Ekonomia w Eve było [Odp: Retribution - główny wątek]

<< < (21/30) > >>

Komi:
Drogi adminie wydziel temat i pozostaw posty tylko odnośnie Retribution. Dziękuje.

Panowie a teraz poważnie chcecie stosować prawa ekonomii do gospodarki która anie nie jest realna i nie poddaje się tym prawom. Co będzie to ma być ja wolę, plex kupić za $$$ od CCP. W realu szybciej zarobie na te plexy prawdziwą pracą dzięki czemu mogę czerpać więcej radości z gry. Jeżeli zaś plexy osiągną niebotyczna wartość to po prostu będę je kupował za $$$ i sprzedawał na isk'i.

Edit.
Już wole jak płakaliście cie nerfie draka i HM

lajas:
A ja mam to w dupie i otwieram browara  :)

EmiLLos:

--- Cytat: lajas w Październik 26, 2012, 18:13:17 ---A ja mam to w dupie i otwieram browara  :)

--- Koniec cytatu ---

Same dude \o/ BANZAI ! :D

Teretalu:
Gaunt namaluj jakiś obrazek o tym i wklej, może wtedy będzie jaśniej :D

Tloluvin:

--- Cytat: Komi w Październik 26, 2012, 17:37:43 ---Panowie a teraz poważnie chcecie stosować prawa ekonomii do gospodarki która anie nie jest realna i nie poddaje się tym prawom.

--- Koniec cytatu ---
Alez ekonomia w EVE jest jak najbardziej realna i jak najbardziej poddaje sie prawom ekonomii tak jak wszystko inne we wszechswiecie.
Jako ciekawostke z poza EVE proponuje przeczytanie tekstu o wplywie ekonomii na zwiazki i ilosc posiadanych dzieci (http://www.blog.gwiazdowski.pl/index.php?subcontent=1&id=1151)

--- Cytat: Komi w Październik 26, 2012, 17:37:43 ---Już wole jak płakaliście cie nerfie draka i HM
--- Koniec cytatu ---
Ja tam wole rozmowy o ekonomii. Przynajmniej jest to jakies urozmaicenie a nie ciagle walkowanie tego samego.
Inna rzecz, ze nerf drake'a tez zapewne daloby sie wyjasnic ekonomia  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej