Eve Online > Dyskusje ogólne
Ekonomia w Eve było [Odp: Retribution - główny wątek]
Nitefish:
No Sokół to odejmij sobie tą super kaskę z ubezpieczenia (którego np nie miałeś) jak wdupisz laczka na frakcji... Faktycznie, to generuje kasę.... :P
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Październik 19, 2012, 11:17:05 ---Za każdego shipa wypłacane jest jakieś ubezpieczenie, nawet jeśli go nie opłaciłeś. Stąd każdy killmail -> ISK faucet.
Więc jeszcze raz - ISK sink/ISK faucet rozpatrujemy tylko i wyłącznie w kategorii "wejścia i wyjścia ISK z systemu". Przepływy między graczami są neutralne, bo jeśli ja Ci dam 1B ISK to ilość ISK w systemie się nie zmieni.
--- Koniec cytatu ---
racja
Colonel:
Sokol, jakbym był twoim szefem to już dawno bym cie z roboty wywalił, nierobie jeden...
Wywolujesz na tym forum chaos informacyjny,
piszesz bzdury i masz na kolejne tyle czasu ze już ludzie przestają podejmować dalsza dyskusje...
Bo i tak cie nie przegonia...
Np imć "Ja" chętnie bym podywagowal na temat przepływu isk w grze jednak jestem bardzo zapracowana osoba...
Daje tylko znać, ze absolutnie nie zgadzam sie z tym co piszesz :)
SokoleOko:
--- Cytat: Nitefish w Październik 19, 2012, 11:23:13 ---No Sokół to odejmij sobie tą super kaskę z ubezpieczenia (którego np nie miałeś) jak wdupisz laczka na frakcji... Faktycznie, to generuje kasę.... :P
--- Koniec cytatu ---
Nie mówimy o Twoim wallecie, tylko wszystkich ISK w Eve.
Na marginesie, Tobie ubyło kasy w momencie zakupu shipa i modułów, a nie w momencie ich straty.
--- Cytat: Colonel w Październik 19, 2012, 11:27:59 ---Sokol, jakbym był twoim szefem to już dawno bym cie z roboty wywalił, nierobie jeden...
Wywolujesz na tym forum chaos informacyjny,
piszesz bzdury i masz na kolejne tyle czasu ze już ludzie przestają podejmować dalsza dyskusje...
Bo i tak cie nie przegonia...
Np imć "Ja" chętnie bym podywagowal na temat przepływu isk w grze jednak jestem bardzo zapracowana osoba...
Daje tylko znać, ze absolutnie nie zgadzam sie z tym co piszesz :)
--- Koniec cytatu ---
Argumenty or GTFO.
Colonel:
Dam ci jak znajdę czas,
Btw...nie chodzi o to czy mi ubyło kasy ale czy z systemu ubyło
o balans miedzy przyplywem a znikaniem z rynku
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej