Śmietnisko > Flamewar
Gh0st Division - Dyskusja
MiltisUmbrae:
To jak z kolesiem raz odpalę priva to znaczy że go znam ?
Sorry gadałem z typem 2 razy, nigdy z nim nie latałem.
Pierwszy raz napisał do mnie jak się zaopiekowałem jego BSem którego omyłkowo wystawił na IE zamiast na kuriera.
Przy czym zaopiekowałem tzn. wziąłem z kontraktu i potem mu oddałem.
Więc imo ja nie widzę różnicy między akcją moją a akcjami Tonego, no może poza tym że każdy chyba wie co to IB.
Nitefish:
Już zrobiłem edytkę Miltis :)
MGGG:
--- Cytat: Chupacabra w Lipiec 24, 2012, 09:38:10 ---IB powinno teraz dopłacić Militisowi sa wskazanie dziury w ich systemie zabezpieczeń, lub braku takowych, mógł się trafić jakiś pazerny i zapierdzielić miliardy, a Militis tylko grzecznie pokazał, że się da i zadowolił się 3B :) Właściwie to postąpił rycersko :)
--- Koniec cytatu ---
Powinni zamknąć ze wstydu twarze, a nie whinować na prawo i lewo, bo "złyyyy pirat zestrzelił ich raciarkę na pasku"...
MiltisUmbrae:
Ale to nie do Ciebie było Nite tylko do ogółu bo podejrzewam że wiele osób myśli że orżnąłem własnych kumpli. A tak naprawdę ja się parę razy odezwałem na chacie korpowym i 2 razy gadałem na privie z kolesiem od rekrutacji. Więc imo ja za kumpli ich nie uważam. A znajomy to pojęcie na tyle elastyczne że nie ma co się z nim kłócić.
SokoleOko:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Lipiec 24, 2012, 10:30:56 ---Ale to nie do Ciebie było Nite tylko do ogółu bo podejrzewam że wiele osób myśli że orżnąłem własnych kumpli. A tak naprawdę ja się parę razy odezwałem na chacie korpowym i 2 razy gadałem na privie z kolesiem od rekrutacji. Więc imo ja za kumpli ich nie uważam. A znajomy to pojęcie na tyle elastyczne że nie ma co się z nim kłócić.
--- Koniec cytatu ---
I naprawdę nie mogłeś tego napisać wcześniej?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej