Śmietnisko > Flamewar

Gh0st Division - Dyskusja

<< < (8/20) > >>

MiltisUmbrae:
Wiesz Sokół dopiero post Nita mi uzmysłowił jak wiele osób myśli że ojebałem własnych kumpli :P

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Lipiec 23, 2012, 21:52:52 ---Gram od 2008, nigdy nikogo nie okradłem mimo że kilka okazji byłoJestem górnikiem, a jakoś jeszcze mojego hulka nikt nie odstrzelił, w zamierzchłych czasach straciłem jedynie rokha koparke bo byłem noob nie wiedzący co to low, pozatym że 4j od domu fajne skałki są

--- Koniec cytatu ---

Ja się dziwię w sumie czemu nie jestem na czarnej liście. Szpiegowałem, kradłem i ściemniałem, jihadowałem tak by mój sojusz odnosił sukcesy w wojnach. Jak znajomi mieli problemy to potrafiłem chłopaków zebrać i przegonić jakiś "najemników" z imperium byleby zostawili szpilki kumpla w spokoju. Generalnie śledzę ten wątek i nie bardzo rozumiem o co ta straszna spinka.

--- Cytat: PAwulonek w Lipiec 23, 2012, 18:33:42 ---a tak na powaznie Okradajac jakis tam korp w IB spaliles sie na polskiej pseudo scenie i tu nie licz na nic poza trolem ;)

--- Koniec cytatu ---

Polska pseudo scena ma to generalnie w dupie prawdopodobnie :).

Chupacabra:
Miltis budował napięcie:) w końcu był w Coven wie jak rozkręcić dobrą rasową dramę :)

Dramat to by był jakby okradł kogoś z kim pił wódkę, a znajomy z gry, to tylko kilka pikseli :)

Zakalwe z żoną kolegi jest tak samo, jak chodzimy razem na wódkę, to ktoś inny ją użytkuje, a jak z nim nigdy nie piłem, to dlaczego nie skorzystać z okazji i nie wspomóc dobrym słowem  i nie tylko zaniedbaną kobietę? :)

na marginesie dodam, że nie pije wódki, wolę żony kolegów :)

Goomich:

--- Cytat: Soulscream w Lipiec 24, 2012, 10:59:44 --- Generalnie śledzę ten wątek i nie bardzo rozumiem o co ta straszna spinka.

--- Koniec cytatu ---

SokoleOko:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Lipiec 24, 2012, 10:49:35 ---Wiesz Sokół dopiero post Nita mi uzmysłowił jak wiele osób myśli że ojebałem własnych kumpli :P

--- Koniec cytatu ---

Sugeruję pracę nad "czytaniem ze zrozumieniem", bo post Nite'a był jednym z wielu i bynajmniej nie pierwszym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej