Śmietnisko > Flamewar

Gh0st Division - Dyskusja

(1/20) > >>

MiltisUmbrae:
Możecie sobie popisać jaka to lipna korporacja, bo Wy przecież Uber pr0 jesteście ;)

Theronth:
Zapraszam wszystkich do korpa mojego alta. Szukam ludzi lubiących lv4 misje w high i wspólną zabawę przy oczyszczaniu EVE z piratów!
Wymagania: statek misyjny z fitem za przynajmniej 5b. Jeśli masz tańszy jest za słaby i z góry dziękuję.

Zakalve:
Miltis, latasz jf'em?

Raina Nives:
 Ile macie na korpowym wallcie i czy będzie mi się to opłacać? Bo nie chcę wyjść na dziada z 3b.

MiltisUmbrae:
Po co mi JF ? Do transportu korzystam z usług RF Freight.

Na wallecie jest parę m, podatek ustawiony na 5% żeby ogarnąć biuro w Orvolle, a później w jeszcze 3 lub 4 bazach wypadowych. No i rzecz jasna na wardeki też iski są potrzebne.

Refundacji nie ma bo i po co. Po to wymagam samowystarczalności żeby nie przychodziły do mnie jełopy, które potrafią tylko wdupiać statki. Jak ktoś jest dobry to będzie wdupiał na tyle rzadko że niespecjalnie go to zaboli :)

Zasadniczo korporacja będzie operowała w sposób podobny do Pod Liberation Authority - Fighting outnumbered against the odds.  Jakkolwiek nie bedziemy się ograniczać tylko do nano setupów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej