Śmietnisko > Flamewar

Gh0st Division - Dyskusja

<< < (6/20) > >>

littleozzik:

--- Cytat: DarkRising w Lipiec 24, 2012, 08:06:21 ---respect - jak ktoś coś ma to niech pisze a nie podbija tzw. "respect", albo niech łaskawie wypierdala - nie wiem kto to wymyślił, naprawdę, ale jego dealer chyba zadurzo trutki na szczury dosypuje mu do towaru, forum jest od tego aby wymieniać się opiniami i dyskutować.

--- Koniec cytatu ---

Dark, nie podniecaj się tym respectem :) Jak komuś brakuje argumentów w dyskusji to przynajmniej w bezsilnej złości kliknie ikonkę starożytnych rzymian, zamiast się posrać ze złości w brudne dwutygodniowe majtki. Przyzwyczaj się więc i zbieraj minusy ;)

MGGG:

--- Cytat: Xarthias w Lipiec 24, 2012, 07:43:28 ---I w ogóle nie wiem, o co tu kruszyć kopie. Takich akcji jak pana M., w Eve jest na pęczki, choć może ta akurat wyróżniała się wyjątkowo niską kwotą :P
Każdy gra jak mu się podoba, jedni odreagowują RL, inni choć w grze chcą być źli i brzydcy, a nie tylko brzydcy :P
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że w normalnym życiu i dla "prawdziwych" znajomych, nie są tacy jak dla tych wirtualnych.

--- Koniec cytatu ---

this, Xarthias.
http://salvage-adventures.blogspot.com/2012/03/edge-of-assrape.html
Tu inny nasz "kolega" z forum chwali się, jak w identyczny sposób ukradł innym graczom ponad 4 biliony na kontraktach korporacyjnych. I jakoś nie spotkało go publiczne potępienie na tym forum. Może dlatego, że Militis okradł znajomych królika, a on anonimowych kolegów? Dla mnie zawinął kasę tak samo anonimowym graczom jak Tony Salando. A że dodatkowo był to korp z super-uber-pro 0.0 a nie "kerbiry z high". Podwójny wstyd dla nich.

PS. Milits opisał swój action i dostał od Tonego w nagrodę Dramiela w jego konkursie "drań a Eve".

Chupacabra:
IB powinno teraz dopłacić Militisowi sa wskazanie dziury w ich systemie zabezpieczeń, lub braku takowych, mógł się trafić jakiś pazerny i zapierdzielić miliardy, a Militis tylko grzecznie pokazał, że się da i zadowolił się 3B :) Właściwie to postąpił rycersko :)

Co do tego, że wszyscy kradną? Ja nie kradnę za leniwy jestem, nawet tego mi się nie chce :)

a teraz szpileczka w dupkę Militisa:) żeby nie było że go lubie:)

Ciekawe ile Militis wytrzyma we własnym korpie :)

Zakalve:

--- Cytuj ---this, Xarthias.
Tu inny nasz "kolega" z forum chwali się, jak w identyczny sposób ukradł innym graczom ponad 4 biliony na kontraktach korporacyjnych. I jakoś nie spotkało go publiczne potępienie na tym forum. Może dlatego, że Militis okradł znajomych królików, a on anonimowych kolegów? Dla mnie zawinął kasę tak samo anonimowym graczom jak Tony Salando. A że dodatkowo był to korp z super-uber-pro 0.0 a nie "kerbiry z high". Podwóny wstyd dla nich.
--- Koniec cytatu ---

Dla mnie różnica jest taka jak przespać się z cudzą żoną a żoną kumpla :P

Nitefish:

--- Cytat: MGGG w Lipiec 24, 2012, 09:02:40 ---this, Xarthias.
Tu inny nasz "kolega" z forum chwali się, jak w identyczny sposób ukradł innym graczom ponad 4 biliony na kontraktach korporacyjnych. I jakoś nie spotkało go publiczne potępienie na tym forum. Może dlatego, że Militis okradł znajomych królików, a on anonimowych kolegów? Dla mnie zawinął kasę tak samo anonimowym graczom jak Tony Salando. A że dodatkowo był to korp z super-uber-pro 0.0 a nie "kerbiry z high". Podwóny wstyd dla nich.

PS. Milits pewni opisał swój action i dostał od Tonego w nagrodę Dramiela w jego konkursie "drań a Eve".

--- Koniec cytatu ---

No właśnie. Z jednej strony wszyscy biją brawo jak Tony robi ludzi w balona na potęgę, a z drugiej pastwicie się nad Miltisem. Różnica polega na tym, że Miltis podobno znał ofiarę. Reszta była standardowa.

Ja np. strzelam do ludzi, masowo. Bije ich jak leci, najlepiej z kapsułami. Ci co uważają, że to zło i nie powinienem tego robić mogą mi naskoczyć :P

Osobiście nie lubię klimatów złodziejstwa, oszustw czy canflipów ale nie da się ukryć, że tego typu myki są jednym z istotnych elementów Eve.

Eve to sandbox, każdy ma prawo robić co chce. Czyż nie o to chodzi w tej grze?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej