Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (19/51) > >>

Zsur1aM:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 28, 2012, 11:38:56 ---[...]a Cynabal - mimo całego "wow effect" to jednak sprzęt T1 i technologicznie bliższy jest mu zwykły Rupture niż Vaga ;) Dlatego Invul jest koniecznością[...]

--- Koniec cytatu ---

Bez przesady, dla mnie osobiscie triple-lse cyna bije invu-cyne na glowe (40,3k ehp vs 36,5k (heat) + duzo lepszy cap) , jedynym przypadkiem gdzie invu-cyna sprawdza sie nieznacznie lepiej jest gang z logistykami.

Kazdy lata czym lubi i uczy sie na wlasnych bledach, poza tym sa fity ktore zrozumie tylko ten ktory nimi lata i takie ktore sprawdzaja sie przy danym stylu latania, dajmy ludziom latac tym czym chca.. nie kazdy musi byc pro 1337.

RobekPL:

--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 28, 2012, 12:11:48 ---Pewnie jakby sytuacja była odwrotna i manto dostałby ktoś z wbr to czuje, że skarga by szła do samego papieża łącznie z wnioskiem o zwrot shipu. - ale to już moja spekulacja. 8)

--- Koniec cytatu ---

nieeeeee :)
Raczej sie nie skarzymy do nikogo.
Za aggro na czlonka aliancu musi byc kara,  ktos zawsze podleci do pomocy...i najczesciej sie to konczy tym ze delikwent ginie. Sam mam na koncie paru fwddit i innych "blue" ktorzy zapomnieli jak ustawic overwiew. Wszystko bylo zalatwiane w jednym convo i nigdy nikomu nie zwracalem za szipy.
Jesli czlonek aliansu LO zginie delikwent ma poniesc koszty.
Do momentu kiedy ich nie ureguluje jest ustawiony na -10.
Jak w druga strone to wyglada, czyli ze ktos z WBR agruje pierwszy to nie wiem. Raczej takie sytuacje zalatwiane sa po cichu, bo nie slyszalem zadnych dram.

WBR nie jest lubiane w milicji, zastanawiam sie tylko dlaczego...

MiltisUmbrae:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 28, 2012, 11:38:56 ---Cynabal ma tank "jak na Vagasie", ale tylko wtedy gdy ma Invula. Vagas się bez tego obywa, bo ma resisty T2, a Cynabal - mimo całego "wow effect" to jednak sprzęt T1 i technologicznie bliższy jest mu zwykły Rupture niż Vaga ;) Dlatego Invul jest koniecznością (pomijam dual-prop, gdzie na to po prostu miejsca nie ma) - zwłaszcza, że overheat Invula może stanowić różnicę między życiem a śmiercią.

Dodatkowo, w Twoim ficie widać jeszcze jedną oznakę braku doświadczenia - marnujesz cenny low slot na DC. Jeśli w Cynabalu masz problem z neutami to naprawdę musisz się sporo nauczyć. Widzę, że poszedłeś do BUFU, więc tam Ci pokażą jak się lata.

--- Koniec cytatu ---

Resy się różnią to fakt imo ten cynabal którego walnęło mi wbr ma tyle EHP co Vaga (chyba nawet ciut więcej ) co do neutów mam na myśli neuty z Cursa czy heavy neuty z BSów co do DC - tak, cały czas uczę się latać takimi shipami jak stwierdzę że jestem w tym już dobry to pewnie będą tam nano lądowały ;)

Theronth:

--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 28, 2012, 12:07:12 ---Jak wiec operuje ?
Rozwin temat i napisz konkretnie co Ci na sercu lezy

--- Koniec cytatu ---
Przedmiotowe i jednostronne traktowanie sojuszników i sojuszy.

Jabolex:

--- Cytat: Theronth w Czerwiec 28, 2012, 17:05:28 --- Przedmiotowe i jednostronne traktowanie sojuszników i sojuszy.

--- Koniec cytatu ---

LOL i Tobie to przeszkadza...
Komu jak komu, ale.

Poprawiłeś mi humor (choć niekoniecznie z rana).
JM

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej