Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (20/51) > >>

Theronth:

--- Cytat: Jabolex w Czerwiec 29, 2012, 11:39:40 ---LOL i Tobie to przeszkadza...
Komu jak komu, ale.

Poprawiłeś mi humor (choć niekoniecznie z rana).
JM

--- Koniec cytatu ---
Ex-korp =/= sojusznik

Wracaj pan do paśnika dla dronek.

Ptysiu:
Poprawiłem sobie z rana humor - Po zalogowaniu się do gry sprawdziłem jak się na dzień dzisiejszy prezentuje się arena FW. Okazuje się, ze sov rating spadł nam do t2 przy 66/70 zajętych systemach (reszta została chyba niezaorana by pełnić funkcję rezerwatu dla Amarrów). Okazuje się, że jest ogólno-matarska akcja nie wydawania lp-ków na podtrzymanie sova, by hiperinflacje lp-ków zahamować.

Tymczasem cena slicera w Rens to 38mil +.

FW jest jednak kompletnie rozstrojone. Ciekawe za ile lat CCP naprawi to co, jak się wydaje, popsuło.

MGGG:
Z tygodnia na tydzien sytuacja FW jest coraz gorsza. I jest to niestety równia pochyłą. Amarr-Min to pikuś w porównaniu z sytuacją na froncie Cal-Gal. Tu przy mniej więcej remisie w liczbie zajętych systemach obie strony balansują na krawędzi tier1/2 i jest coraz więcej systemów, które można w każdej chwili zająć. Wystarczy tylko huba zbić. Ale nikomu się tego nie chce robić. Gracze zagłosowali nogami i nie bawią się w FW w modzie, które im CCP zafundowało w ostatnim paczu.

SokoleOko:
Ale co konkretnie nie działa? Wytłumaczy ktoś?

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 22, 2012, 23:13:09 ---Ale co konkretnie nie działa? Wytłumaczy ktoś?

--- Koniec cytatu ---

Sarkazm mode on.
Najkrócej mówiąc jak to ktoś już tu napisał, FW nie zapewnia teraz tak "godziwego" zarobku jak przed zmianami. A skoro gracz nie może w easy-mode robić misji milicyjnych i zarabiać godziwe 150-200mil/h to gracz ma to w d**ie i się nie chce bawić w FW.
Sarkazm mode off.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej