Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (18/51) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Czerwiec 28, 2012, 10:26:35 ---Co do Cyny z cap boosterem - tutaj również się ośmieszasz sokół - tank jak na vagasie, DPS i zasięg też, ale za to nie muszę się martwić neutami które ktoś może mi założyć i mogę spokojnie bawić się z większą ilością hostów latając perma MWD przez dobre kilka minut.

Nie próbuj mi wytykać błędów w fitach, bo i tak Ci się to nie uda, jak coś fituje to wiem po co :)

--- Koniec cytatu ---

Cynabal ma tank "jak na Vagasie", ale tylko wtedy gdy ma Invula. Vagas się bez tego obywa, bo ma resisty T2, a Cynabal - mimo całego "wow effect" to jednak sprzęt T1 i technologicznie bliższy jest mu zwykły Rupture niż Vaga ;) Dlatego Invul jest koniecznością (pomijam dual-prop, gdzie na to po prostu miejsca nie ma) - zwłaszcza, że overheat Invula może stanowić różnicę między życiem a śmiercią.

Dodatkowo, w Twoim ficie widać jeszcze jedną oznakę braku doświadczenia - marnujesz cenny low slot na DC. Jeśli w Cynabalu masz problem z neutami to naprawdę musisz się sporo nauczyć. Widzę, że poszedłeś do BUFU, więc tam Ci pokażą jak się lata.

RobekPL:

--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 28, 2012, 11:00:27 ---Chill chłopaki - wakacje są, słońce świeci, półnagie laski biegają po ulicach. Więcej miłości :)

--- Koniec cytatu ---

+1

RobekPL:

--- Cytat: Theronth w Czerwiec 28, 2012, 01:29:21 ---Byłem w SoTF i wiem jak WBR operuje.

--- Koniec cytatu ---

Jak wiec operuje ?
Rozwin temat i napisz konkretnie co Ci na sercu lezy

Isengrim:
Oj bo Milicjant sobie nazbieral. :) Ale tak w ogole to fajny jest ten jego entuzjazm, szkoda tylko ze tak szybko sie wypala. Ta mlodosc. ;)

HammerSnake:
Nie ma co filozofować czy straszyć tytanami w low secu- a to dobre haha. Mamy tytana i nie zawahamy się go użyć. 8)

Koleś dostał oklep od swoich i wychodzi na to, że milicji trzeba się cały czas oglądać przez ramię nawet na tak zwanych towarzyszy broni. To trochę przypomina latanie indykiem po high secu.

Pewnie jakby sytuacja była odwrotna i manto dostałby ktoś z wbr to czuje, że skarga by szła do samego papieża łącznie z wnioskiem o zwrot shipu. - ale to już moja spekulacja. 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej