Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

(1/51) > >>

HammerSnake:
No to, jak to jest? Jedni piszą o centrum walk skirmish, solo walkach w vagasach, cynabalach i bóg wie czym jeszcze itp, a tak naprawdę wszyscy latają w deskach? :o

Gaunt:
Od strony Ammarskiej:
70% dnia wozimy sie traszerami czy frytami t1, natomiast drugie 30% to jak gang jakaś konkretna korporacja robi. My jesteśmy akurat wyjątkiem bo cały czas mamy zajawkę na vagasy czy cynabale, ale generalnie, traszer/frejka t1 powah

kamel:
lata wszystko wszędzie aczkolwiek z uwagi na bardzo dużą ilość ludzi w systemach którzy tylko czają się na killa i możliwość nabicia naprawdę dużej ilości killi oraz lossów http://fweddit.com/kb/ obadaj statsy alt korpa testów którzy przyjmują wszystkich nie tylko z test bardziej opłaca się latanie t1 cruzami i deskami bo, że spadniesz masz niemal 100% gwarancje z uwagi na minmatarów którzy są pipkami i jak nie mają przewagi minimum 3:1 to nie atakują... pro pvp pffffff , ogólnie dla mnie teren zrobił się strasznie nudny i monotonny bo prawie zawsze możesz się spodziewać tego czego się spodziewasz a nie po to skillowałem w pizdu róznych statków i uzupełniałem hangar żeby latać non stop deskami a wylot czymś droższym równa się głupocie bo zaraz zblobuje cię flota minmatarów którzy jak muchy do gówna zlecą się z wszystkich okolicznych systemów bo jakiś wt`k wyleciał w commandzie albo bs`ie o.0 i tyle będziesz miał z zabawy shipami które skilowałeś mase czasu...

SokoleOko:
Czyli jednak wychodzi na to, że FW = przedszkole PvP?

Pytam serio i bez cienia trolla, po prostu z postów Gaunta/Kamela można wyciągnąć wniosek, że FW jest "średnie" dla bardziej zaawansowanych graczy.

kamel:
W pewnym sensie tak, co nie oznacza, że wszędzie latają noobki itp. aczkolwiek w godzinach przed dt i tuż pod można dużo poubijać latając solo , pory wieczorne to już czas logowania się starych wyjadaczy i wtedy już tak wesoło nie jest, bo ludzie te bitki deskami i cruzami czy frytkami t1 dopracowali do perfekcji a wt`ków i tak zawsze jest więcej więc jak dla mnie trochę nudna sytuacja, a jak by zebrać flotkę nawet "banalnych" drejków, tackle i logi to minmatarzy pochowają się na stacjach i tyle ich widziałeś...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej