Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?
RobekPL:
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 25, 2012, 12:07:10 ---Dlaczego tak myślisz? Statki te same, tempo mielenia statków również podobne.
--- Koniec cytatu ---
oni bija sie miedzy soba glownie w high przeciez, co wyklucza z bitki przypadkowych uczestnikow
Z tego co widze robia wiecej kili niz cale FW razem wziete.
No ale jesli rozmawiamy o rejonach w EVE gdzie cos sie dzieje, to branie pod uwage takze konfliktu red vs Blue jest troche bez sensu.
GlassCutter:
--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 25, 2012, 12:16:34 ---oni bija sie miedzy soba glownie w high przeciez, co wyklucza z bitki przypadkowych uczestnikow
--- Koniec cytatu ---
Występuja też gościnnie poza hi
--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 25, 2012, 12:16:34 ---No ale jesli rozmawiamy o rejonach w EVE gdzie cos sie dzieje, to branie pod uwage takze konfliktu red vs Blue jest troche bez sensu.
--- Koniec cytatu ---
Mój post miał tylko i wyłącznie na celu pokazać kontrargument do tego że systemy FW są w czołówce. FW będące drukarnią isków powinno obfitować w bogate i ciekawe floty, a tymczasem wszyscy uskarżają się na monotonię t1 szitu. Wina mechaniki, wiem. No ale mimo wszystko.
RobekPL:
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 25, 2012, 12:36:52 ---Występuja też gościnnie poza hiMój post miał tylko i wyłącznie na celu pokazać kontrargument do tego że systemy FW są w czołówce. FW będące drukarnią isków powinno obfitować w bogate i ciekawe floty, a tymczasem wszyscy uskarżają się na monotonię t1 szitu. Wina mechaniki, wiem. No ale mimo wszystko.
--- Koniec cytatu ---
ja osobiscie ten t1 szit bardzo lubie, i czy sie bede bil w traszerze, rupciu czy dreju nie robi to dla mnie wiekszego znaczenia.
Jasne, mozesz sobie latac w vagasie od gejta do gejta, bo na plexa gdzie masz duze prawdopodobienstwo bitki po prostu nie wlecisz.
Mam wrazenie, moze bledne ze niektorzy czuja sie jakby byli zmuszani do bycia w FW...
Gaunt:
--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 25, 2012, 12:46:34 ---
Mam wrazenie, moze bledne ze niektorzy czuja sie jakby byli zmuszani do bycia w FW...
--- Koniec cytatu ---
to nie chodzi o to, ludzie, którzy żyli od początku w 0.0 mieli co do FW jakieś konkretne wymagania, których FW nie spełniło niestety, stąd te (min. moje pojękiwania) :D
Nitefish:
Tu spokojnie można latać czymś innym niż thrashery tylko trzeba:
1. Mieć ludzi ze skillami żeby zrobić taką flotkę
2. Trafić na matarów, którzy powalczą nie mają przewagi 3-5 do jednego lub nie mają zyliona jammerów.
... ale wiele osób woli latać shipem za zeta i wchorować się na kille w bezładnej milicyjnej masie, która często lata po okolicy.
Z moim obserwacji wynika, że największym problemem jest spełnienie punktu 2.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej