Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?
Gaunt:
--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 25, 2012, 11:22:57 ---Jak rozumiem Col masz alta w FW i powyzsze porownania opierasz na wlasnych doswiadczeniach ?
Wg jakich wskaznikow tak to sobie sklasyfikowales ? Wg jakis policzalnych wartosci ?
Bo ja jestem umysl scisly i lubie liczby, i co nie zajrze na dotlan (tak od poltora miesiaca, prawie codziennie) to systemy Kamela, Kourmonen, Sosala, Tama sa ciagle w czolowce "most violent systems".
--- Koniec cytatu ---
Robek, przecież my mówimy cały czas o tym, że zabijasz traszery i inne małe statki, pod takim kątem się toczy dyskusja, przeczytaj cały temat a nie odnoś się do ostatniego posta.
RobekPL:
--- Cytat: Gaunt w Czerwiec 25, 2012, 11:39:04 ---Robek, przecież my mówimy cały czas o tym, że zabijasz traszery i inne małe statki, pod takim kątem się toczy dyskusja, przeczytaj cały temat a nie odnoś się do ostatniego posta.
--- Koniec cytatu ---
orly ?
http://lostobsession.com/killboard/?a=alliance_detail&all_ext_id=99001853
desek na kb mojego aliancu jest ponizej 16 %
Gaunt, moje zdanie jest takie ze trzeba sie dopasowywac do sytuacji, zauwaz ze sytuacja w FW sie dosc dynamicznie zmienia.
Zapewne za pol roku bedzie panowal inny trend, tak jak pol roku temu dzialo sie cos zupelnie innego.
GlassCutter:
--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 25, 2012, 11:22:57 ---Bo ja jestem umysl scisly i lubie liczby, i co nie zajrze na dotlan (tak od poltora miesiaca, prawie codziennie) to systemy Kamela, Kourmonen, Sosala, Tama sa ciagle w czolowce "most violent systems".
--- Koniec cytatu ---
A na evsco w top20 Blue Republic i Red Federation deklasują całą resztę.
RobekPL:
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 25, 2012, 11:52:30 ---A na evsco w top20 Blue Republic i Red Federation deklasują całą resztę.
--- Koniec cytatu ---
chyba nie ma to zwiazku z tym o czym pisalem wczesniej...
GlassCutter:
Dlaczego tak myślisz? Statki te same, tempo mielenia statków również podobne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej