Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?
mpp:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 28, 2012, 12:11:20 ---Jakbyś ogarniał nieco kb to skumałbyś, że t1 fretki i cruzy służą do walki na sajtach gdzie niczym innym nie wlecisz. Więc jeśli masz tam hosta to właśnie wbijasz czymś takim.
Za pół roku to Sokół będziesz miał kolejne 2 korpy za sobą w zależności od tego jak szybko dopadnie Cię emo :P
--- Koniec cytatu ---
no popatrz to tak samo jak w bufu emo i ludzie odchodza, ;-)
Nitefish:
--- Cytat: mpp w Lipiec 28, 2012, 12:12:13 ---no popatrz to tak samo jak w bufu emo i ludzie odchodza, ;-)
--- Koniec cytatu ---
Chciałeś chyba napisać emo odeszło z bufu.
mpp:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 28, 2012, 12:14:45 ---Chciałeś chyba napisać emo odeszło z bufu.
--- Koniec cytatu ---
emo było, emo odeszło , emo zostało jeden wał ide po pop corn i bede oglądać jak sie rozpadacie w low secu (swoja droga pamietam venzona za czasów vanal "low sec jest dla ciot, co ci twoi memberzy tam robią?")
przy pomyslnych wiatrach dociagniecie do 2013 :P
PS:
dal porowanioa vide wychodzac z c0venu mialo z 160ppl teraz w milicji ma 60+
Nitefish:
--- Cytat: mpp w Lipiec 28, 2012, 12:27:18 ---emo było, emo odeszło , emo zostało jeden wał ide po pop corn i bede oglądać jak sie rozpadacie w low secu (swoja droga pamietam venzona za czasów vanal "low sec jest dla ciot, co ci twoi memberzy tam robią?")
przy pomyslnych wiatrach dociagniecie do 2013 :P
PS:
dal porowanioa vide wychodzac z c0venu mialo z 160ppl teraz w milicji ma 60+
--- Koniec cytatu ---
Pokaż na lalce gdzie Cię Venzon źle dotknał :P
SokoleOko:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 28, 2012, 12:11:20 ---Jakbyś ogarniał nieco FW to skumałbyś, że t1 fretki i cruzy służą do walki na sajtach gdzie niczym innym nie wlecisz. Więc jeśli masz tam hosta to właśnie wbijasz czymś takim. KB jak zwykle pokazuje przekrój killsów przez jakiś czas a nie konkretną bitkę ale skąd SokoleOko.Pro może to wiedzieć :)
--- Koniec cytatu ---
Faktycznie, co ja mogę wiedzieć. Dlatego między innymi nie pisałem o zajebistym składzie floty na linkach Venzona, która na pierwszy rzut oka wygląda na totalny kitchen sink. Spojrzałem sobie natomiast na tego killa -> http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=76846. Skoro BC mogły tam wlecieć, to pewnie także i HAC'e, prawda?
Rozumiem, że to Wasz standardowy fit na frytkę T1 -> http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=76901 Dual tank? Seriously?
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 28, 2012, 12:11:20 ---Za pół roku to Sokół będziesz miał kolejne 2 korpy za sobą w zależności od tego jak szybko znowu dopadnie Cię emo :P
--- Koniec cytatu ---
Ale mnie zniszczyłeś. Lepiej latać 3 miesiące na maksa i poszukać nowego wyzwania niż siedzieć latami w jednym korpie. Normalnie jak rozmowa dwóch much - "Tato, dlaczego siedzimy w tym gównie?" "Bo to jest nasza ojczyzna, synku!" ;)
EDIT:
--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 27, 2012, 22:42:31 ---na ta chwile sprawa wygalda tak: undock -> warp na brame -> (ewentualnie jump) -> pew pew
--- Koniec cytatu ---
http://www.bu-fu.org/kb/?a=corp_detail&crp_ext_id=849473841&view=pilot_kills
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej