Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?
Lt Rook:
Venzon 2003:
no i teraz do miszcza sokolego co wszystkim mowi jak maja grac w eve dolaczyc miszczu mpp
dwojka "liderow" ktorym zabraklo pary zeby ciagnac swoje projekty wiec zapodali damage control i poszli w pizdu gdzie nie musza nic robic poza strzelaniem w primary
gdyby kazdy byl taki pr0 jak wy to nie byloby polskich korpow
szczytem juz jest dopierdalanie sie do noobka w tristanie co ma 1mil sp - tyle to moglibyscie skumac
najlepiej przestancie pisac w temacie milicji i sie nie osmieszajcie wiecej bo niestety nic nie wiecie na ten temat
nas interesuje tylko to, ze sa hosty, sa blisko, szukaja walki, sami chetnie przylatuja i w takich ilosciach ze dajemy rade z naszymi liczbami w sezonie wakacyjnym
mpp:
--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 28, 2012, 13:22:56 ---no i teraz do miszcza sokolego co wszystkim mowi jak maja grac w eve dolaczyc miszczu mpp
dwojka "liderow" ktorym zabraklo pary zeby ciagnac swoje projekty wiec zapodali damage control i poszli w pizdu gdzie nie musza nic robic poza strzelaniem w primary
gdyby kazdy byl taki pr0 jak wy to nie byloby polskich korpow
szczytem juz jest dopierdalanie sie do noobka w tristanie co ma 1mil sp - tyle to moglibyscie skumac
najlepiej przestancie pisac w temacie milicji i sie nie osmieszajcie wiecej bo niestety nic nie wiecie na ten temat
nas interesuje tylko to, ze sa hosty, sa blisko, szukaja walki, sami chetnie przylatuja i w takich ilosciach ze dajemy rade z naszymi liczbami w sezonie wakacyjnym
--- Koniec cytatu ---
1) bo nie ma polskich corpów a ty zrobiłeś z bufu bagno (de facto imo najlepszego polskiego korpa rozwijającego sie pod skrzydłami boba i atlasu) <- wtedy bufu bylo silne
PS: co do swoich projektów to ty cały czas miałczałeś jakie to z nas złe ludzi bo po low secu latamy ?!
a co do wyciągania brudów szkoda, ze mialem reinstall workstacji zapuscił bym grepa i przekleił log jak mnie opierdalales za to ze bodaj centurion lata po low :D
2) co do "miszczów" jesteś taki sam nic tylko mocny w gębie (słychać to zwykle było skamlaniem na ts jak bufonka spadała )
3) Polskie community jest dobre i sie rozwija jak ma styczność z elementem zagranicznym :-) dla tego ciekawi mnie i obserwuje poczynania bilionerów po odejsciu z c0venu ps: trzymam kciuki
--- Cytuj ---"najlepiej przestancie pisac w temacie milicji i sie nie osmieszajcie wiecej bo niestety nic nie wiecie na ten temat
nas interesuje tylko to, ze sa hosty, sa blisko, szukaja walki, sami chetnie przylatuja i w takich ilosciach ze dajemy rade z naszymi liczbami w sezonie wakacyjnym"
--- Koniec cytatu ---
facepalm
SokoleOko:
--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 28, 2012, 13:22:56 ---no i teraz do miszcza sokolego co wszystkim mowi jak maja grac w eve dolaczyc miszczu mpp
--- Koniec cytatu ---
Ja nie mam ciśnienia na bycie ceo/dyrkiem/FC. Doskonale bawię się także jako szeregowy pilot (nie mylić z F1-pusher). Przypomnę Ci, że to nie jest topic o mnie.
--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 28, 2012, 13:22:56 ---szczytem juz jest dopierdalanie sie do noobka w tristanie co ma 1mil sp - tyle to moglibyscie skumac
--- Koniec cytatu ---
Myzis to char starszy ode mnie, był nawet w moim pierwszym korpie i na bank nie ma 1mil SP -> https://gate.eveonline.com/Profile/Myzis Zresztą widać to po ficie T2 na tej frytce.
--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 28, 2012, 13:22:56 ---nas interesuje tylko to, ze sa hosty, sa blisko, szukaja walki, sami chetnie przylatuja i w takich ilosciach ze dajemy rade z naszymi liczbami w sezonie wakacyjnym
--- Koniec cytatu ---
Porównując Twoje wypowiedzi z KB widać wyraźnie, że jesteście kompletnie nieaktywni mając "hosty zaraz na bramie".
Nitefish:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 28, 2012, 13:10:01 ---Faktycznie, co ja mogę wiedzieć. Dlatego między innymi nie pisałem o zajebistym składzie floty na linkach Venzona, która na pierwszy rzut oka wygląda na totalny kitchen sink. Spojrzałem sobie natomiast na tego killa -> http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=76846. Skoro BC mogły tam wlecieć, to pewnie także i HAC'e, prawda?
Rozumiem, że to Wasz standardowy fit na frytkę T1 -> http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=76901 Dual tank? Seriously?
Ale mnie zniszczyłeś. Lepiej latać 3 miesiące na maksa i poszukać nowego wyzwania niż siedzieć latami w jednym korpie. Normalnie jak rozmowa dwóch much - "Tato, dlaczego siedzimy w tym gównie?" "Bo to jest nasza ojczyzna, synku!" ;)
EDIT:
http://www.bu-fu.org/kb/?a=corp_detail&crp_ext_id=849473841&view=pilot_kills
--- Koniec cytatu ---
Jakiś czas temu dosłownie "postawiłeś swój cały autorytet" tworząc korpa i sojusz po czym z emo go opuściłeś... a teraz mówisz mi gdzie mam latać bo inaczej jest to niestosowne i obciachowe? To, że lubię latać z polakami jest jakąś ujmą? Piszesz o jakimś polskim gównie... no proszę Cię, to żałosne.
Ten "noobek" w tristanie to pilot, który miał baaardzo długą przerwę w Eve i teraz sobie przypomina o co kaman. Aktualnie bawi się w przejmowanie sajtów jak nie ma chwilowo gangu bo mu się to podoba. Ale spoko, zawsze możesz go wyszydzić i obrzucić błotem.
Wiem, że moje killsy w wakacje są niegodne wielkiego Sokoła, kajam się przed Twoim majestatem i prozajebistością. Wybacz, czasami jak przychodzi lato to ludzie mają ochotę porobić coś innego niż siedzieć przed kompem. Może za rok się poprawię, żebyś nie musiał zaciskać z nerwów zębów oglądając nasz kb.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej