Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (27/51) > >>

FN:

----> Factional warfare was introduced by CCP with the Empyrean Age Summer Expansion 2008 ---> od tego czasu kto skorzystał ten skorzystał..

Cztery lata temu każdy gdzieś siedział i generalnie miał wyjebane na jakąś tam milicje nie wyłączając mnie.

w pvp - jest botem do mordowania ( jak on mnie zabił NO JAK!! ja też mam all5 i t3 na alcie i jestem pr0 ;/;/ nosz kur.. emo i log off)
kerbir mode on - zarobiony na parę tytexów po nowych cenach z fitem bez jakiegoś wysiłku i  bocenia itp. (te ratio lp/isk co  się wywoziło do amarr frachtami  apocko/geddony navy to uj nie ratio w porównaniu z tym co było)
Największym plusem milicji była symbioza pve z P V P czego efektem był pękaty wallet do 18utc gdzie już było pure pvp co w poprzednim systemie FW działało super nawet z tym z dupy ratio (no, każdy miał inny harmonogram do wyboru do koloru).Wersja milicji ccp w aktualnym patchu jest chorym żartem lub zaplanowaną etapowo akcją przed przejęciem ccp przez sony i wprowadzeniem mikro płatności ale to tylko teoria spiskowa  8).

" nigdy jakoś nie bawiło mnie whorowanie sie na trashera w gangu (z którego każdy jest z innego korpa) i smartbąbujące machariele na bramach "

powiem tak.. można pić trafioną wódę z bazaru pod blokiem przy śmietniku i można pić Martella w Sheratonie, wielu zajebistych pvperów przewinęło się przez milicje i było mnóstwo epickich bitek ja wiem że tylko " masówa " supery i tytany lądują na eve24.

Venzon 2003:
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=76811
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_related&kll_id=76899
eskalacja takich bitek jest aktualnie w okolicy sosali bardzo prosta
oprocz hostowych gangow matarskich wprowadzili sie takze ogarnieci piraci
na ta chwile sprawa wygalda tak: undock -> warp na brame -> (ewentualnie jump) -> pew pew

zapraszamy

SokoleOko:
Patrząc na te cruisery T1 i lol-Tristana zastanawiam się czy za pół roku będziecie w stanie wystawić jakiś "dorosły" gang, gdzie jeden ship kosztuje 1B :)

mpp:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 28, 2012, 10:39:21 ---Patrząc na te cruisery T1 i lol-Tristana zastanawiam się czy za pół roku będziecie w stanie wystawić jakiś "dorosły" gang, gdzie jeden ship kosztuje 1B :)

--- Koniec cytatu ---

owned :D

dobrze powiedziane

Nitefish:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 28, 2012, 10:39:21 ---Patrząc na te cruisery T1 i lol-Tristana zastanawiam się czy za pół roku będziecie w stanie wystawić jakiś "dorosły" gang, gdzie jeden ship kosztuje 1B :)

--- Koniec cytatu ---

Jakbyś ogarniał nieco FW to skumałbyś, że t1 fretki i cruzy służą do walki na sajtach gdzie niczym innym nie wlecisz. Więc jeśli masz tam hosta to właśnie wbijasz czymś takim. KB jak zwykle pokazuje przekrój killsów przez jakiś czas a nie konkretną bitkę ale skąd SokoleOko.Pro może to wiedzieć :)

Za pół roku to Sokół będziesz miał kolejne 2 korpy za sobą w zależności od tego jak szybko znowu dopadnie Cię emo :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej