Śmietnisko > Flamewar
Amarzy vs Matarzy - flejmik :D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 22, 2012, 18:44:12 --- To mój szusty czy siódmy post na tym forum.
--- Koniec cytatu ---
to nie szusty ani siódmy Twoj post, tylko pietnasty, po prostu reszte wydupiles w dzialach ktore nie kwalifikuja sie do licznika
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 22, 2012, 18:44:12 ---jestem inteligentny
--- Koniec cytatu ---
lol
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 22, 2012, 18:44:12 ---i znam języki :D myślę że powinieneś przeczytać cały topick.
--- Koniec cytatu ---
lol
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 22, 2012, 18:44:12 ---Link o którym mówisz to http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=16415919 pierwotnie znajdował się na kb c0ven(na co sam link wskazuje) z zazdrości, czy przypadkiem - ktoś go skasował.
--- Koniec cytatu ---
Nie z zazdrosci ani przypadkiem, tylko byl to jakis fake ktory sciagnal sie na nasz kb z czyjegos - to, ze przybiegles na to froum z falszywka faktycznie swiadczy o tym, ze jestes bardzo inteligentny ;D
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 22, 2012, 18:44:12 ---Skoro robię tak niewiele postów to jak mogę być osobą, która wtrąca się w każdy temat, musiałeś mnie z kimś pomylić.
--- Koniec cytatu ---
Wtracales sie w kazdy temat na aliansowym czacie, tutaj glownie wklejasz cytaty po angielsku i linki do youtube (moze to lepiej bo przynajmniej nie robisz wtedy bledow ortograficznych)
Mi nawet nie przeszkadza to, ze jestes glupi, bo takich osob jest duzo i nie ma sie czym podniecac, zreszta to nie Twoja wina. Glupota robi sie naprawde meczaca dopiero w polaczeniu z innymi cechami, takimi jak natarczywosc, brak dobrego wychowania, itd, tzn kiedy np notorycznie wtracasz sie na aliansowym czacie w rozmowy, ktorych nie rozumiesz, narzucasz sie ze swoimi "zlotymi myslami" i "receptami na wszystko", oskarzasz forum o to, ze Twoja przegladarka nie widzi shoutboxa, nazywasz osoby ktorych nie znasz epitetami, ktorymi z delikatnosci nikt nigdy Ciebie nie obdarzyl, mimo ze ci sie nalezy, itp. Wiec jezeli troche popracujesz nad tymi swoimi wadami, to glupota (na ktora niestety nic nie poradzisz) przestanie az tak razic ;)
bajerle:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Maj 22, 2012, 16:47:56 ---W jakim ty świecie żyjesz? Utrzymać Ardar? A to kiedyś było nasze, że mamy je utrzymywać? Siedzieliśmy tam, bo tam były fajne bitki. A że CCP zrobiło nam prezent i założyło kłódkę na stację to mieliśmy pewnie do brudasów przejść, aby ciągle móc dokować, co? Przenieśliśmy się więc tam, gdzie ponownie są fajne bitki. Nasz kb wskazuje, że był to właściwy krok. A stwierdzenie, że to my blobujemy w ustach matara to jakieś omamy chorego umysłu, więc daruj sobie. Wracaj lepiej na bramę, bo ją ktoś ukradnie i stracicie sens życia.
--- Koniec cytatu ---
Mowisz nubek i od razu hau hau ... a to my ponoc jestesmy sluzebne psy. No dobrze, ze odkryliscie na mapie ze to nie wasze regiony i nie bedzie mozna doknac, gratulujemy - lubimy kumatych przeciwnikow ;) Poza tym sie troche pogubilem, a kolega nubek jeszcze musi sie nauczyc trollowac od lepszych w corpie, bo nieudolnie biadoli co mu slina na jezyk przyniesie byle tylko bulgotać ;p - Raz z nas kampiace szmaty, a teraz nagle bloberzy, za chwile wyjdzie ze tylko plexujemy, tylko kopiemy w zero zero, a takze ze tylko scamujemy w jita (nie wiem chopaki jak my sie mamy rozmnozyc ale jest jakis cel!) - te 5 osob na krzyz z eszur zalazlo tak widze za skore trollowni z polisza, ze nie moga przezyc tematu od roku (ku naszej niezmiernej uciesze :D)
Ptysiu:
--- Cytat: littleozzik w Maj 22, 2012, 20:01:56 ---@ Draggston - podobno w hi dokować można na stacjach wrogiej frakcji - nie sprawdzałem ale podobno można.
@ MWsx - ja cholera chciałem do matarskiej milicji ale moja najemna hołota, sorry - koledzy z korporacji :P twierdzili że cesarzowa lepiej płaci no i widzisz... Chciałem dobrze a wyszło jak zawsze ;)
--- Koniec cytatu ---
To nie zaglądałeś od wczoraj do lp store, co? >:D
ManganMan:
Dec, pomyślałem o całej sprawie, po prostu chcę mainem trzaskać shipy revenantem, więc jakoś spróbuję się przyzwyczaić do amarrskiego kleru :)), myślę o ni-kunni & khanid - który bl z nich lepiej się nadaje do fightu na zestawie startowym?
littleozzik:
--- Cytat: Ptysiu w Maj 22, 2012, 21:58:19 ---To nie zaglądałeś od wczoraj do lp store, co? >:D
--- Koniec cytatu ---
Nie, ja tam rzadko zaglądam :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej