Śmietnisko > Flamewar

Amarzy vs Matarzy - flejmik :D

<< < (15/31) > >>

Dec Apilatour:
@manga zobacz, ten pan nade mną, jest amarem, jest nie dość że zajebisty, to poliglota i inteligenty same plusy

ManganMan:

--- Cytat: Dec Apilatour w Maj 22, 2012, 18:50:56 ---@manga zobacz, ten pan nade mną, jest amarem, jest nie dość że zajebisty, to poliglota i inteligenty same plusy

--- Koniec cytatu ---

Dobrze, że chociaż CCP dało nowe twarze...
Ale serio - może i wygląda zajebiście, ale to nie to: oni imo wyglądają identycznie (a nie mam jak doświadczalnie tego sprawdzić na moim linuxowym rzęchu :)))

Draggston:
Z racji tego że mieszkam na gejcie to nie mam czasu czytać devblogów, powiedzcie mi czy zakaz dokowania obowiązuje też w hi secu? też np. w regionie khanid który ma sova amarr emp. ?

MWsx:
WEZWANIE DO POWSTANIA !!!

MiltisUmbrae! DarkFlackPL! DrackUll! BANk ROBBER! Mauhur Purson! littleozzik!

POWSTAŃCIE!

ZERWIJCIE KAJDANY!

POŁAMCIE BAT!

JESTEŚCIE MINMATARAMI Z KRWI I KOŚCI I NIC TEGO NIE ZMIENI!

PORZUĆCIE SWOICH AMARSKICH PANÓW I DOŁĄCZCIE DO POWSTANIA!

BĄDŹCIE WOLNI!!!

PS. wezwanie dotyczy też wszystkich amarrów których matka puściła się z minmatarskim niewolnikiem ;-)

littleozzik:
@ Draggston - podobno w hi dokować można na stacjach wrogiej frakcji - nie sprawdzałem ale podobno można.

@ MWsx - ja cholera chciałem do matarskiej milicji ale moja najemna hołota, sorry - koledzy z korporacji :P twierdzili że cesarzowa lepiej płaci no i widzisz... Chciałem dobrze a wyszło jak zawsze ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej