Śmietnisko > Flamewar
Amarzy vs Matarzy - flejmik :D
Draggston:
Nie mam czasu na czytanie centrali ani tym bardziej na pisanie tutaj bo mam wiele ciekawszych rzeczy do roboty w grze, ot choćby podtrzymywanie tradycji znanej już kampy z Eszur™. Dlatego ciekawi mnie czy wam sie az tak w eve nudzi ze macie czas na tony hate'u i flame'u i Bóg jeden wie czego jeszcze? ???
A teraz pytanie za 100pkt. czemu zwinęliście posa z eszur, czemu zwinęliście potencjalny powód do gud fajta między nami?
Czyżbyście aż tak się obawiali "silly gatecampers" jak to nas niektórzy nazywają?
Isengrim:
Ale pojednawczy i nieflejmogenny post, nie ma co. ;)
Odpowiem za wielu (wiekszosc?) forumowych trolli - bo w robocie trudno grac w Evke, a posta walnac raz na godzine da rade.
Pynio:
Dołączę do Isengrima w pełni.
Dodam od siebie:
Kolego Draggston, jeśli masz czas na wszystko inne niż wypowiadanie się tutaj i czytanie tego Flame-everyware'a to po prostu tego nie rób :).
hidden Q:
--- Cytat: Draggston w Maj 21, 2012, 16:39:42 ---Nie mam czasu na czytanie centrali ani tym bardziej na pisanie tutaj bo mam wiele ciekawszych rzeczy do roboty w grze, ot choćby podtrzymywanie tradycji znanej już kampy z Eszur™. Dlatego ciekawi mnie czy wam sie az tak w eve nudzi ze macie czas na tony hate'u i flame'u i Bóg jeden wie czego jeszcze? ???
A teraz pytanie za 100pkt. czemu zwinęliście posa z eszur, czemu zwinęliście potencjalny powód do gud fajta między nami?
Czyżbyście aż tak się obawiali "silly gatecampers" jak to nas niektórzy nazywają?
--- Koniec cytatu ---
Od dawna skreśleni jesteście z listy potencjalnych przeciwników. Trzymamy się zasady, aby nasz przeciwnik był dla nas wymagający, tak abyśmy mogli rozwijać kolejne pomysły i taktyki na polu walki.
POS stał tam od dawna i jakoś nie chcieliście walczyć.
http://szron.mindflood.org/?a=kill_detail&kll_id=13088364
Wracaj do gry i zajmij się swoimi ważnymi sprawami :D
Gaunt:
Draggoston jest po prostu zły, że wdupił recona w tak głupi sposób, musiał się odegrać na forum >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej