Śmietnisko > Flamewar
Amarzy vs Matarzy - flejmik :D
Ptysiu:
--- Cytat: ManganMan w Maj 22, 2012, 22:33:36 ---Dec, pomyślałem o całej sprawie, po prostu chcę mainem trzaskać shipy revenantem, więc jakoś spróbuję się przyzwyczaić do amarrskiego kleru :)), myślę o ni-kunni & khanid - który bl z nich lepiej się nadaje do fightu na zestawie startowym?
--- Koniec cytatu ---
Whatever i tak staty możesz zmienić wedle uznania. Wyskillowanie innej rasy do poziomu "startowego", gdybyś np. chcąc latać statkami Caldari zrobił Matara to też czysta formalność. Wybierz taką rasę, która Ci się bardziej spodoba wizualnie.
A żeby tak do końca nie zbaczać z tematu, to Amarzy śmierdzą kadzidłem ;).
DrackUll:
--- Cytat: MWsx w Maj 22, 2012, 19:54:42 ---WEZWANIE DO POWSTANIA !!!
MiltisUmbrae! DarkFlackPL! DrackUll! BANk ROBBER! Mauhur Purson! littleozzik!
POWSTAŃCIE!
ZERWIJCIE KAJDANY!
POŁAMCIE BAT!
JESTEŚCIE MINMATARAMI Z KRWI I KOŚCI I NIC TEGO NIE ZMIENI!
PORZUĆCIE SWOICH AMARSKICH PANÓW I DOŁĄCZCIE DO POWSTANIA!
BĄDŹCIE WOLNI!!!
PS. wezwanie dotyczy też wszystkich amarrów których matka puściła się z minmatarskim niewolnikiem ;-)
--- Koniec cytatu ---
Może płynie w moich żyłach matarska krew,ale w dupie mam republikę. Przede wszystkim jestem wojownikiem! jestem piratem! Gdzieś kiedyś spotkałem na swej drodze pirata z mechaniczną papugą na ramieniu, który mnie tym zaraził i zawsze już tak pozostanie, a że chwilowo jestem po stronie imperium....no cóż imperium gwarantuje mi najlepsze bitki.
Walczę dla samej walki, nie dla idei.
;) ;)
@up Wy śmierdzicie chlewem, z którego wyleźliście - wolę smród kadzidła ;)
Chupacabra:
--- Cytat: littleozzik w Maj 22, 2012, 20:01:56 ---@ Draggston - podobno w hi dokować można na stacjach wrogiej frakcji - nie sprawdzałem ale podobno można.
@ MWsx - ja cholera chciałem do matarskiej milicji ale moja najemna hołota, sorry - koledzy z korporacji :P twierdzili że cesarzowa lepiej płaci no i widzisz... Chciałem dobrze a wyszło jak zawsze ;)
--- Koniec cytatu ---
Ozzik Ty się na Matara nie nadajesz, Ty za wolno spierniczasz :) Cesarzowa lepiej płaci :) teraz jak za statek z lpsore trzeba dać 4 razy więcej, to wiesz ile on na markecie będzie kosztował :)
Jonas:
--- Cytat: bajerle w Maj 22, 2012, 21:02:39 ---Mowisz nubek i od razu hau hau ... a to my ponoc jestesmy sluzebne psy. No dobrze, ze odkryliscie na mapie ze to nie wasze regiony i nie bedzie mozna doknac, gratulujemy - lubimy kumatych przeciwnikow ;) Poza tym sie troche pogubilem, a kolega nubek jeszcze musi sie nauczyc trollowac od lepszych w corpie, bo nieudolnie biadoli co mu slina na jezyk przyniesie byle tylko bulgotać ;p - Raz z nas kampiace szmaty, a teraz nagle bloberzy, za chwile wyjdzie ze tylko plexujemy, tylko kopiemy w zero zero, a takze ze tylko scamujemy w jita (nie wiem chopaki jak my sie mamy rozmnozyc ale jest jakis cel!) - te 5 osob na krzyz z eszur zalazlo tak widze za skore trollowni z polisza, ze nie moga przezyc tematu od roku (ku naszej niezmiernej uciesze :D)
--- Koniec cytatu ---
Kolega widać czytanie ze zrozumieniem zostawił w innej sukience, proponuje po nie wrócić, bo ci nie idzie. Szczególnie, że już się biedaczku pogubiłeś, ale na twoją potrzebę nie zacznę pisać dużymi literkami, żebyś mógł się odnaleźć. A bloberzy to matarzy jako całość, spieprzający aż gejt blinkać nie wyrabia jak nie mają przewagi x3, a nie wasza skisła śmietanka z Eszur. A czy kopiecie w zero to mnie mało rusza, każdy jednak potrzebuje czasami odetchnąć od wiszenia 23/7 na odskoku nad gejtem i poryć sobie skałki, więc miłej zabawy. A ta trolownia z polisza to nie do mnie, ja tam nie przesiaduję. Wolę jednak inteligentniejsze towarzystwo niż banda zasmarkanych pięciolatków.
A tak na marginesie, to ładnie szczekasz. Widać wyrobiłeś się od bacika nadzorcy niewolników. Skamlesz też pięknie. Give me mooorreee...
FITTIpalti:
Strasznie zioniecie nienawiścią do siebie. Na localu pewnie podczas bitki idą komentarze lepsze niż na bitkach z Goonami :)
Skoro Matarów więcej a do tego nędznie latają to trzeba wstąpić do Ammar i sobie postrzelać troszkę jak do kaczek :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej