Śmietnisko > Flamewar

Amarzy vs Matarzy - flejmik :D

<< < (14/31) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: ManganMan w Maj 22, 2012, 17:37:45 ---Sam nie wiem, kogo już brać: minmatarów, by wymiatać Macharielem czy amarrami, by to robić Nightmare'm...
Bo amarrzy moim zdaniem to, cytując: , a minmatarzy to, także cytując:
rasa barbarzyńców, która nie wiadomo jakim cudem wyzwoliła się z pozycji amarrskich niewolników. Żyją w plemionach (jakby to absurdalnie nie brzmiało w 34 wieku...). Trudno mówić jakie okręty montują inżynierowie Minmatar bo tych inżynierów nie ma. Zamiast tego każdy Matar stara się poskładać swój statek sam z tego co akurat ma pod ręką - z reguły jest to zezłomowane pozostałości poprzednich Minmatarskich okrętów. Ulubioną bronią Minmatar są prymitywne, wielkokalibrowe działa. Zamiast komputerów i silników, liczą trajektorię na palcach i obracają działa korbami - dlatego tylko najlepiej wyszkoleni kiedykolwiek coś trafiają. Ich statki są najszybsze ze wszystkich i tylko dzięki temu czasem dolatują na miejsce starcia nim się rozpadną. Jest ich sporo, dlatego zawsze są w stanie dokopać Amarrom.
Mam zamiar w przyszłości ruszyć do boju, a nie wiem do ky nędzy kogo wybrać na maina  :-\

--- Koniec cytatu ---

Gallente

ManganMan:

--- Cytat: Ptysiu w Maj 22, 2012, 17:47:53 ---Gallente

Btw. wiesz, że można/należy wyskillować statki wszystkich ras, tak?

--- Koniec cytatu ---

To wiem :P, problemem jest to, jaką rasę Polacy uznają za bardziej atrakcyjną (lub popularną jeśli ktoś uzna to za perwersję :D)

Dec Apilatour:
wybierz amara, amarzy są zajebiści

ManganMan:

--- Cytat: Dec Apilatour w Maj 22, 2012, 18:03:35 ---wybierz amara, amarzy są zajebiści

--- Koniec cytatu ---
Ale są jak moherowe berety!!! :P

kurde, od grania w Mass Effecta i upału, doznałem olśnienia w postaci EVE Effect - konceptu wprawdzie, ale co tam

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 22, 2012, 15:53:29 ---Nie pamietam, i jakos nie odczulem zeby byl szczegolnie slawetny :)

Pomijajac niczym nieuzasadnione osobiste wycieczki w dyskusji dotyczacej wojny Amarrow z Matarami, ktory postanowiles zanieczyscic swoim dupieniem - przejrzalem wszystkie twoje 15 (!) postow na tym forum (ppm na nicku, i pokaz wiadomosci), i wychodzi na to, ze:

2 z nich zostaly napisane w pelni po angielsku, w tym jeden zawiera same cytaty i linki  ::)

w kolejnym namawiasz nowicjusza do kopania w nastepnym stwierdzasz, ze RAVE sie z kims merguje (lol)
tu robisz 2 orty w jednym zdaniu:tutaj postanowiles podac linka do killa, ktory nie istnieje:
w nastepnym czepiasz sie forum o to, ze shoutbox jest w nieodpowiednim miejscu (what?)
tutaj wydajesz wyjatkowo glupi osad, zaczynajac od nazwania osobu o ktorej piszesz gluptaskiem
kolejne dwa posty to slabo interesujace linki do youtube w offtopiku

to nam daje 90% spamu z dupy - z tego co pamietam, to na aliansowym C0venu tez ciagle wtracales sie w dyskusje, ktorych nie rozumiales, na kazdy temat miales cos do powiedzenia, i czesto zadawalismy sobie pytanie, kto to wlasciwie jest, bo nikt cie nie znal - ani z kb, ani ze wspolnych akcji :P stad moj wniosek, ze nic sie nie zmienilo, a zmiana nie wyszla ci na lepsze - nadal dupisz bzdury  ;D

sKILL YOURSELF (w postowaniu)

--- Koniec cytatu ---
To mój szusty czy siódmy post na tym forum. Ty napisałeś ich 913, a mimo to jakoś średnio cię kojarzę z pisania czegoś godnego uwagi - nie zrozum mnie źle, najwyraźniej narąbałeś taką ilość postów w topikach, które mnie nie interesują(bo są z dupy czy coś). To miłe że postanowiłeś przejrzeć wszystkie moje posty, szkoda że z matmą nie idzie ci tak dobrze jak z polskim(ale przecież nie można mieć wszystkiego). Owszem, dwa posty napisałem po angielsku(tak między nami mówiąc to tylko jeden, drugi przykleiłem), wyślie się i powiem coś na swoje usprawiedliwienie: jestem inteligentny i znam języki :D. Co do postu w którym rzekomo namawiam nowicjusza do kopania, myślę że powinieneś przeczytać cały topick. Borys Jelcym na samym początku topicku napisał że jest kopaczem, zaproponowałem mu specjalizacje czyli innymi słowy delikatnie nakłoniłem go do znalezienia sobie corporacji - może kiedyś trafi do rave i z czasem wyrośnie na drugiego Patyka :) . Co do rave, to wszyscy mówią że się z kimś mergujecie, dziwie się że ktoś tak elokwentny jak ty w "przesyłaniu informacji" nic o tym nie słyszał. Sam przyznaje że trochę mnie to dziwi, bo przecież wasza corporacji ma się dobrze.  Link o którym mówisz to http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=16415919 pierwotnie znajdował się na kb c0ven(na co sam link wskazuje) z zazdrości, czy przypadkiem - ktoś go skasował. Shoutbox powinien być na forum, może to wina mojej przeglądarki że go nie widzę. Skoro robię tak niewiele postów to jak mogę być osobą, która wtrąca się w każdy temat, musiałeś mnie z kimś pomylić. Co do głuptaska, to sorry ale po sposobie w jaki postujesz odniosłem wrażenie że jesteś takim pupilem forumowym, który musi się pojawić w każdym topicku na forum, jest upierdliwym utrapieniem każdego i wszyscy mu mówią że go lubią tylko tylko dlatego że mają go trochę dość :)

No popatrz jak to się ludzie czasami potrafią pomylić ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej