Śmietnisko > Flamewar

Amarzy vs Matarzy - flejmik :D

<< < (13/31) > >>

jasko11234:
ejj ale ja polecialem z vide i dostalem wp**ol w kurm ;p czy to znaczy ze jestem juz fajny ??? :P:P:P

PS. wiecie ze nas w jest w mothrze proprostu dosc niewielu wiec trudno nam sie zebrac  -  a przyjemniej sie zbiera na gejcie niz na jakims posie. Pozatym stacjonarna kampa ma ta zalete ze zawsze mozesz zrobic log off a to jest choelrnie wygodne ;p

bajerle:
UUUUUU LA LA to i ja sie dolacze do tej epickiej trollni :) jak tam nubki? ardar nie da sie utrzymac i teraz bedziecie kleic sie do dupy wbr zeby bylo latwiej cos zblobowac pod pretekstem 'walk w kameli i kurm jakze waznych dla tej wojny i przyszlosci milicji' ...  ? ;P

Jonas:

--- Cytat: bajerle w Maj 22, 2012, 16:21:45 ---UUUUUU LA LA to i ja sie dolacze do tej epickiej trollni :) jak tam nubki? ardar nie da sie utrzymac i teraz bedziecie kleic sie do dupy wbr zeby bylo latwiej cos zblobowac pod pretekstem 'walk w kameli i kurm jakze waznych dla tej wojny i przyszlosci milicji' ...  ? ;P

--- Koniec cytatu ---
W jakim ty świecie żyjesz? Utrzymać Ardar? A to kiedyś było nasze, że mamy je utrzymywać? Siedzieliśmy tam, bo tam były fajne bitki. A że CCP zrobiło nam prezent i założyło kłódkę na stację to mieliśmy pewnie do brudasów przejść, aby ciągle móc dokować, co? Przenieśliśmy się więc tam, gdzie ponownie są fajne bitki. Nasz kb wskazuje, że był to właściwy krok. A stwierdzenie, że to my blobujemy w ustach matara to jakieś omamy chorego umysłu, więc daruj sobie. Wracaj lepiej na bramę, bo ją ktoś ukradnie i stracicie sens życia.

RobekPL:

--- Cytat: bajerle w Maj 22, 2012, 16:21:45 ---UUUUUU LA LA to i ja sie dolacze do tej epickiej trollni :) jak tam nubki? ardar nie da sie utrzymac i teraz bedziecie kleic sie do dupy wbr zeby bylo latwiej cos zblobowac pod pretekstem 'walk w kameli i kurm jakze waznych dla tej wojny i przyszlosci milicji' ...  ? ;P

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem jak wyglada zdanie chlopakow z -FS- ale z mojego punktu widzenia jak "klejenie" bedzie obustronne, a na to sie zapowiada to mi sie to juz podoba,
bo to beda blizsze i dalsze podroze, a podroze ksztalca ;p

ManganMan:
Sam nie wiem, kogo już brać: minmatarów, by wymiatać Macharielem czy amarrami, by to robić Nightmare'm...
Bo amarrzy moim zdaniem to, cytując:
--- Cytat:  Nonsensopedia - EVE ---imperialiści z bezpodstawnym poczuciem wyższości. Tak bardzo są zaślepieni poczuciem władzy nad światem, że nie zauważyli że mają przestarzałą technologię i upadające imperium. Pod publiczkę klepią paciorki, a po kątach biegają za dupami i chleją do nieprzytomności. Najprawdopodobniej są potomkami Rosjan lub Polaków
--- Koniec cytatu ---
, a minmatarzy to, także cytując:
rasa barbarzyńców, która nie wiadomo jakim cudem wyzwoliła się z pozycji amarrskich niewolników. Żyją w plemionach (jakby to absurdalnie nie brzmiało w 34 wieku...). Trudno mówić jakie okręty montują inżynierowie Minmatar bo tych inżynierów nie ma. Zamiast tego każdy Matar stara się poskładać swój statek sam z tego co akurat ma pod ręką - z reguły jest to zezłomowane pozostałości poprzednich Minmatarskich okrętów. Ulubioną bronią Minmatar są prymitywne, wielkokalibrowe działa. Zamiast komputerów i silników, liczą trajektorię na palcach i obracają działa korbami - dlatego tylko najlepiej wyszkoleni kiedykolwiek coś trafiają. Ich statki są najszybsze ze wszystkich i tylko dzięki temu czasem dolatują na miejsce starcia nim się rozpadną. Jest ich sporo, dlatego zawsze są w stanie dokopać Amarrom.
Mam zamiar w przyszłości ruszyć do boju, a nie wiem do ky nędzy kogo wybrać na maina  :-\

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej