Śmietnisko > Flamewar

Amarzy vs Matarzy - flejmik :D

<< < (12/31) > >>

Draggston:
Ruch w Eszur nie jest skazany na wymarcie, po prostu duuużo mniej amarrów przez Eszur będzie przelatywało.
Eszur dalej będzie systemem przelotowym łączącym low seci heimatar i metropolis i tu zawsze będzie okazja do killi.
A nasze życie w Eszur to nie tylko detonowanie amarrów na gejcie. Mamy wiele różnych przygód z neutami,  Mothra to nie tylko 10:1 na gejcie i chciałbym żebiście to wreszcie zrozumieli. Mieszkanie w Eszur jest dla mnie fajne bo to system przelotowy jak juz wspomniałem, 1000-2000 jumpów na dzień, tu naprawde potrafi się dużo dziać. To jest właśnie sens mieszkania w Eszur - po co mam lecieć na roama, skoro roam sam przyleci do mnie...
Więc nawet jeśli na naszym kb są po kolei kille tylko z eszur nie znaczy to że wszyscy Ci ludzie zginęli na gejcie zgwałceni przez gang, każdy kill ma towarzyszącą mu historię.

PS: zauważcie też że gdybyśmy zabijali tylko pojedyńcze szipy na gejt kampie to mielibyśmy znikomą ilość lossów, a lossy są na naszym kb w chyba nie mniejszej ilości niż u innych korpów

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 22, 2012, 13:33:47 ---Głuptasku, nie zauważyłeś że to już nowy temat, co? ;)

--- Koniec cytatu ---

Widze, ze zmiana jednak nie wyszla ci na dobre - tak jak wczesniej dupiles bzdury na aliansowym chacie, tak teraz dupisz na Centrali  ;D

Bardzo mi sie podoba ten temat, tak trzymac, dawno sie tak nie ubawilem
GOGOGO MINMATAR!!!!
AMAR VICTOR!!!!

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 22, 2012, 14:50:46 ---Widze, ze zmiana jednak nie wyszla ci na dobre - tak jak wczesniej dupiles bzdury na aliansowym chacie, tak teraz dupisz na Centrali  ;D

Bardzo mi sie podoba ten temat, tak trzymac, dawno sie tak nie ubawilem
GOGOGO MINMATAR!!!!
AMAR VICTOR!!!!

--- Koniec cytatu ---
Hooohoo.. przyganiał kocioł garnkowi.

PS
Wiesz co, nawet nie próbuj się zmieniać, tobie żadna zmiana nie wyjdzie na dobre :p

Isengrim:
Kot, gdzie byl ten Twoj slawetny post wszystkich postow na temat "AzbugaToLama" i "bramy nie udalo sie ze soba zabrac"?  >:D

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Isengrim w Maj 22, 2012, 15:13:29 ---Kot, gdzie byl ten Twoj slawetny post wszystkich postow na temat "AzbugaToLama" i "bramy nie udalo sie ze soba zabrac"?  >:D

--- Koniec cytatu ---

Nie pamietam, i jakos nie odczulem zeby byl szczegolnie slawetny :)

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 22, 2012, 15:12:45 ---Hooohoo.. przyganiał kocioł garnkowi.

PS
Wiesz co, nawet nie próbuj się zmieniać, tobie żadna zmiana nie wyjdzie na dobre :p

--- Koniec cytatu ---

Pomijajac niczym nieuzasadnione osobiste wycieczki w dyskusji dotyczacej wojny Amarrow z Matarami, ktory postanowiles zanieczyscic swoim dupieniem - przejrzalem wszystkie twoje 15 (!) postow na tym forum (ppm na nicku, i pokaz wiadomosci), i wychodzi na to, ze:

2 z nich zostaly napisane w pelni po angielsku, w tym jeden zawiera same cytaty i linki  ::)

w kolejnym namawiasz nowicjusza do kopania
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 05, 2012, 09:42:14 ---TIP of Day:
Nie skilluj rafinacji i procesingu - znajdź kogoś kto ma już te skille na 5, a sam skup się wyłącznie na wydobyciu.

--- Koniec cytatu ---
w nastepnym stwierdzasz, ze RAVE sie z kims merguje (lol)
tu robisz 2 orty w jednym zdaniu:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 12, 2012, 13:25:22 ---60d Trial owszem był dostępny ale już nie jest. CCP udostępniło subskryberą po jednym voucherze na konto z określonym czasem na ich wykorzystanie - bodajże do lutego.

--- Koniec cytatu ---
tutaj postanowiles podac linka do killa, ktory nie istnieje:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 12, 2012, 22:03:44 ---http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=182831

--- Koniec cytatu ---

w nastepnym czepiasz sie forum o to, ze shoutbox jest w nieodpowiednim miejscu (what?)

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 18, 2012, 15:53:43 ---Możecie mi powiedzieć dlaczego niema shoutboxa tam gdzie powinien być na tym forum. Jakie porządne forum pozwoliło by na takie przeoczenie?!?

--- Koniec cytatu ---

tutaj wydajesz wyjatkowo glupi osad, zaczynajac od nazwania osobu o ktorej piszesz gluptaskiem

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 22, 2012, 13:33:47 ---Głuptasku, nie zauważyłeś że to już nowy temat, co? ;)

--- Koniec cytatu ---

kolejne dwa posty to slabo interesujace linki do youtube w offtopiku

to nam daje 90% spamu z dupy - z tego co pamietam, to na aliansowym C0venu tez ciagle wtracales sie w dyskusje, ktorych nie rozumiales, na kazdy temat miales cos do powiedzenia, i czesto zadawalismy sobie pytanie, kto to wlasciwie jest, bo nikt cie nie znal - ani z kb, ani ze wspolnych akcji :P stad moj wniosek, ze nic sie nie zmienilo, a zmiana nie wyszla ci na lepsze - nadal dupisz bzdury  ;D

sKILL YOURSELF (w postowaniu)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej