Śmietnisko > Flamewar
Amarzy vs Matarzy - flejmik :D
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 22, 2012, 08:35:55 ---...
--- Koniec cytatu ---
Głuptasku, nie zauważyłeś że to już nowy temat, co? ;)
Draggston:
No to dobrze że macie fun z przepychanek w Kameli. Dobrze że to lubicie. Ale nie zmuszajcie mnie bym lubiał cos na siłe. Nie bawi mnie thrasher blob 50 vs 50 wraz z niekontrolowaną utratą poda w lagu, nie bawi mnie zabawa w pleksowanie i walki z flotą której w ktorej kompozycji jest 30% blackbirdów. Gdyby mi to sprawiało przyjemność, napewno bym w tym uczestniczył, ja jednak wole pozostać przy tym co lubie o/
littleozzik:
--- Cytat: Draggston w Maj 22, 2012, 13:35:05 ---No to dobrze że macie fun z przepychanek w Kameli. Dobrze że to lubicie. Ale nie zmuszajcie mnie bym lubiał cos na siłe. Nie bawi mnie thrasher blob 50 vs 50
--- Koniec cytatu ---
100 vs 100
--- Cytat: Draggston w Maj 22, 2012, 13:35:05 --- wraz z niekontrolowaną utratą poda w lagu,
--- Koniec cytatu ---
Te zjawisko nie wystąpiło
--- Cytat: Draggston w Maj 22, 2012, 13:35:05 ---nie bawi mnie zabawa w pleksowanie i walki z flotą której w ktorej kompozycji jest 30% blackbirdów.
--- Koniec cytatu ---
Max 10% i szybko znikały.
--- Cytat: Draggston w Maj 22, 2012, 13:35:05 --- Gdyby mi to sprawiało przyjemność, napewno bym w tym uczestniczył, ja jednak wole pozostać przy tym co lubie o/
--- Koniec cytatu ---
To co się plujesz ża wlatujemy wam w kampy? Niektórzy lubią.
Colonel:
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 22, 2012, 13:33:47 ---Głuptasku, nie zauważyłeś że to już nowy temat, co? ;)
--- Koniec cytatu ---
Profil sobie uzupełnij
Chupacabra:
--- Cytat: Draggston w Maj 22, 2012, 13:35:05 ---No to dobrze że macie fun z przepychanek w Kameli. Dobrze że to lubicie. Ale nie zmuszajcie mnie bym lubiał cos na siłe. Nie bawi mnie thrasher blob 50 vs 50 wraz z niekontrolowaną utratą poda w lagu, nie bawi mnie zabawa w pleksowanie i walki z flotą której w ktorej kompozycji jest 30% blackbirdów. Gdyby mi to sprawiało przyjemność, napewno bym w tym uczestniczył, ja jednak wole pozostać przy tym co lubie o/
--- Koniec cytatu ---
Draggston, też byśmy woleli żebyście przynajmniej Bckami przylecieli, o Bsach nawet nie wspomnę, to nie nasza wina że Matarzy wolą deski, a BBki to też wasze formacje.
Draggston, a co Wy teraz będziecie robić skoro ruch w Eszur skazany jest na wymarcie, oprócz Was Gatefilów reszta chce być w centrum wydarzeń.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej