Śmietnisko > Flamewar

Amarzy vs Matarzy - flejmik :D

<< < (23/31) > >>

Andrusza:

--- Cytat: RobekPL w Maj 27, 2012, 09:01:05 ---Ja sie tu udzielam, a Ty o mnie nie wspomniales....smutno mi teraz :(

--- Koniec cytatu ---

Oczywiscie po drugej stronie barykady lataja rowniez piloci, z ktorymi z przyjemnoscia mozna potrolowac na lokalu,
w koncu to nie ich wina ze urodzili sie amarrami lub pogubili sie w amarrskiej milicji.  ;)

RobekPL:

--- Cytat: Andrusza w Maj 27, 2012, 10:41:31 ---Oczywiscie po drugej stronie barykady lataja rowniez piloci, z ktorymi z przyjemnoscia mozna potrolowac na lokalu,
w koncu to nie ich wina ze urodzili sie amarrami lub pogubili sie w amarrskiej milicji.  ;)

--- Koniec cytatu ---

haha, i vice versa :)
Tylko teraz nie bedzie za duzo okazji, Eszur to juz dla mnie gleboka zagranica, od tygodnia nie bylem dalej niz 4j od Kameli :)
Zreszta, w Kameli sie tyle dzieje ze nigdzie nie trzeba latac zeby mordowac, a zauwazylem ostatnio coraz czestsze wizyty polskojezycznych pilotow Matarskich, tak wiec wszystko idzie w dobrym kierunku :)

Gaunt:
Generalnie Matarowie cfaniaczą bo jest ich po prostu dużo.
Kiedyś był filmik na discovery jak 500 szerszeni zabija prawie 10 tysięcy pszczół
Nie wiem czy widzicie porównanie szerszenie amarrowie pszczółki matarskie ścierwo!

Dec Apilatour:

--- Cytat: RobekPL w Maj 27, 2012, 10:50:52 ---Zreszta, w Kameli sie tyle dzieje ze nigdzie nie trzeba latac zeby mordowac, a zauwazylem ostatnio coraz czestsze wizyty polskojezycznych pilotow Matarskich, tak wiec wszystko idzie w dobrym kierunku :)

--- Koniec cytatu ---

To jest przecież nasz punkt widzenia przedstawiany od początku pojawienia sie wątku o wrednych retardach  z eszur którzy nigdzie nie chca sie ruszać.

--- Cytat: Gaunt w Maj 27, 2012, 11:17:20 ---Generalnie Matarowie cfaniaczą bo jest ich po prostu dużo.
Kiedyś był filmik na discovery jak 500 szerszeni zabija prawie 10 tysięcy pszczół
Nie wiem czy widzicie porównanie szerszenie amarrowie pszczółki matarskie ścierwo!

--- Koniec cytatu ---

odkąd jestem w milicji (chyba 2008 rok?) raz jedni górą, raz drudzy, zawsze tak było ,  Co ciekawsze te same argumenty sa przedstawiane po przeciwnych stronach w zależności od tego kto dominuje, jestem pewien że za jakis czas sytuacja się zmieni, i to matarzy beda biadolić o blobawaniu i nierównej walce z przeważającymi siłami wroga,

RobekPL:

--- Cytat: Gaunt w Maj 27, 2012, 11:17:20 ---Generalnie Matarowie cfaniaczą bo jest ich po prostu dużo.

--- Koniec cytatu ---

Gaunt, wydaje mi ze poziom cwaniactwa jest porownywalny po obu stronach, nie to zebym bronil chlopakow z Eszur, ale patrzac na niektore przypadki milicjantow Mararskich (i Amarskich takze) to dyskusje z nimi sa nawet przyjemne i konstruktywne.

Polatacie troche, sami zobaczycie i szybko poznacie z kim lepiej z wlasnej woli do jednej floty nie wchodzic, a juz nie daj boze byc na tym samym commsie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej