Śmietnisko > Flamewar
Amarzy vs Matarzy - flejmik :D
RobekPL:
--- Cytat: Dec Apilatour w Maj 27, 2012, 11:25:15 ---
odkąd jestem w milicji (chyba 2008 rok?) raz jedni górą, raz drudzy, zawsze tak było , Co ciekawsze te same argumenty sa przedstawiane po przeciwnych stronach w zależności od tego kto dominuje, jestem pewien że za jakis czas sytuacja się zmieni, i to matarzy beda biadolić o blobawaniu i nierównej walce z przeważającymi siłami wroga,
--- Koniec cytatu ---
Ja osobiscie jestem obecna sytuacja bardzo zadowolony, drogi LP szop, zablokowal doplyw nowych farmerow, z pilotami zfokusowanymi tylko na misjach tez sie pozegnalismy w ostatnich dniach. Generalnie jest odplyw noobow i wszelkiej masci retardow z Amarr Milicja, no i pare "Ksiezniczek ktorym nie wiadomo o co chodzi" tez opuscilo nasze szeregi, wiec jest kameralniej i jakby wiecej bitek :)
HammerSnake:
--- Cytuj ---odkąd jestem w milicji (chyba 2008 rok?) raz jedni górą, raz drudzy, zawsze tak było , Co ciekawsze te same argumenty sa przedstawiane po przeciwnych stronach w zależności od tego kto dominuje, jestem pewien że za jakis czas sytuacja się zmieni, i to matarzy beda biadolić o blobawaniu i nierównej walce z przeważającymi siłami wroga,
--- Koniec cytatu ---
this.
jak ruszały milicje na dobre i pojawiła się moda na to trzaskanie misji bomberami itp. To właśnie ammarów było więcej niż matarów i wszyscy do nich szli, bo było łatwiej, a biednych matarów było jedynie stać na kampe w eszur i mam niezłego banana na twarzy jak słyszę te płacze o blobach matarów.
Mauhur Purson:
--- Cytat: HammerSnake w Maj 27, 2012, 12:08:03 ---this.
jak ruszały milicje na dobre i pojawiła się moda na to trzaskanie misji bomberami itp. To właśnie ammarów było więcej niż matarów i wszyscy do nich szli, bo było łatwiej, a biednych matarów było jedynie stać na kampe w eszur i mam niezłego banana na twarzy jak słyszę te płacze o blobach matarów.
--- Koniec cytatu ---
That.
Ze wzgledu na zasieg dzial amarskich szipow misje dla matarow dalo sie robic bomberem w pojedynke.
Z kolei Amarzy nie mieli tego przywileju, latalo sie z kumplem lub altem.
Troche zmieniasz byla rzeczywistosc.....
Bo to matarzy mieli latwiej.
Andrusza:
Trzeba powiedziec ze 5-ciu biednych Minmatarow potrafilo w niektore miesiace, dzwignac Mothre do Top5 najwydajnieszych korporacji Milicji Minmataru.
Mozecie mi wierzyc ze zabawa byla przednia, bo oprocz walk na chwale i potege Minmataru, tyle szweda sie tamtendy neutow i piratow ze od czasu do czasu trafialy sie niezle perelki :)
http://mothra.psobanski.info/kb/?a=home
Mauhur Purson:
nie przesadzaj z ta skromnoscia i bieda.
spory biznes z nierzadu, dragow i przemytu tam macie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej