Śmietnisko > Flamewar
Amarzy vs Matarzy - flejmik :D
ManganMan:
--- Cytat: Ptysiu w Maj 23, 2012, 07:22:11 ---Whatever i tak staty możesz zmienić wedle uznania. Wyskillowanie innej rasy do poziomu "startowego", gdybyś np. chcąc latać statkami Caldari zrobił Matara to też czysta formalność. Wybierz taką rasę, która Ci się bardziej spodoba wizualnie.
A żeby tak do końca nie zbaczać z tematu, to Amarzy śmierdzą kadzidłem ;).
--- Koniec cytatu ---
Może i śmierdzą Kadzidłem, ale już się do nich przekonałem , mniejsza o to: jest taka możliwość, żebym dostał aktualne "rysopisy" poszczególnych bloodline-ów w EVE? Bo w tej chwili mam do d**y hardware, a grać mam zamiar Soon >:D
Mauhur Purson:
--- Cytat: MWsx w Maj 22, 2012, 19:54:42 ---WEZWANIE DO POWSTANIA !!!
MiltisUmbrae! DarkFlackPL! DrackUll! BANk ROBBER! Mauhur Purson! littleozzik!
POWSTAŃCIE!
ZERWIJCIE KAJDANY!
POŁAMCIE BAT!
JESTEŚCIE MINMATARAMI Z KRWI I KOŚCI I NIC TEGO NIE ZMIENI!
PORZUĆCIE SWOICH AMARSKICH PANÓW I DOŁĄCZCIE DO POWSTANIA!
BĄDŹCIE WOLNI!!!
PS. wezwanie dotyczy też wszystkich amarrów których matka puściła się z minmatarskim niewolnikiem ;-)
--- Koniec cytatu ---
Jestem wolny i mi za to placa.
Poza tym jaka to frajda walczyc w najliczniejszej milicji.
Theronth:
Myślałem, że Caldari byli najliczniejsi, ale najmniej skuteczni? :D
Mauhur Purson:
--- Cytat: Theronth w Maj 27, 2012, 02:31:00 ---Myślałem, że Caldari byli najliczniejsi, ale najmniej skuteczni? :D
--- Koniec cytatu ---
no ich nie licze :)
RobekPL:
--- Cytat: Andrusza w Maj 26, 2012, 16:03:17 ---Mijaja miesiace i lata a paczka przyjaciol z Mothry kopie dupy amarrom z nieprzemijajaca przyjemnoscia i radoscia.
Jest nas niewielu co swiadczy o wyjatkowosci naszej korporacji ,bo my jestesmy a was juz nie ma.
Nie zbieramy kogo popadnie po to tylko by bylo nas wielu. Liczy sie tylko kim jestes.
Wszelakie qulka1, szatany lucyfery, diably i cala reszta pantofelkow reprezentuje w wiekszosci korporacje
kolegow wypowiadajacych sie tutaj, co daje niejakie pojecie o wymaganiach stawianych przy rekrutacji.
Jesli nasi wrogowie mowia o nas zle a nasi przyjaciele dobrze, oznacza to ze jestesmy tam gdzie chcielibysmy byc.
--- Koniec cytatu ---
Ja sie tu udzielam, a Ty o mnie nie wspomniales....smutno mi teraz :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej