Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
Zgudi:
Zamiast gadać bez sensu o tym jakie to EVE jest złe, dałbyś/napisałbyś jakiś mały poradnik o tym jakie statki najlepiej oblatywać i w jaki rozwój inwestować w star conflict.
Qlko1:
--- Cytat: xantinos w Luty 05, 2016, 22:29:50 ---jak sami zauważacie w EVE zostaja maniacy ( chorobliwi ? ) reszta odchodzi czemu ? pomyśl ?
mnie jest obojętne czy będziecie grac w EVE czy coś innego ale nie chrzańcie mi ze EVE jest super bo już od dawna nie jest :)
--- Koniec cytatu ---
Przed znakiem zapytania nie wstawia się spacji, nawiasy także bez spacji w środku. Zamierzam chrzanić, że EvE jest super, bo uważam że jest. Pogódź się z tym, że nie wszyscy ulegają Twoim fascynacjom. To, że Tobie do pełni szczęścia wystarcza rozrywka nieskażona głębią, nie znaczy, że reszta świata ma podobnie.
xantinos:
nie chce mi się silić na złośliwość, ale wydaje mi się że raczej Twoja fascynacja jest marginalna :) idę grac szkoda mi czasu na przepychanki z sektą :)
Oglądnij czasem inne gry, żeby sobie wyrobić zdanie.
Ja gram w każdą nowość jaka wychodzi mam masę gier przed wersja beta niektóre i wiem czego się spodziewać w nadchodzącej przyszłości.
EVE było pro w 2008 może w 2010 teraz to malowana kupa bez perspektywy , fizyki , i innych rzeczy które maja nowe gry.
xanowron:
http://steamcharts.com/app/212070 vs http://steamcharts.com/app/236390
Rzeczywiście zajebista musi być to gra skoro cieszy się taką popularnością :D (wiem, że steamcharts pokazuje tylko tych którzy łączą się przez steama, ale stąd porównanie do War Thunder - bliźniacza gra od tego samego deva więc zakładam, że rozkład graczy używających steama i normalnego launchera jest podobny).
Jak wygląda grind w porównaniu z War Thunderem? Da się w rozsądnym czasie latać czymś porządnym bez wyrzucania kupy $$?
xantinos:
da się pvp jest podzielone na poziomy bodajże pierwszy jest 1-3 potem 2-6 potem 4-9 itd dlatego nie jesteś zdany na grind żeby sobie pograć ja gram od 5 dni i już mam 2 x 5 poziom i 1 x 6 o niższych nie wspomnę max to chyba poziom 12 albo 15 potem odblokowują ci się epiki które sam budujesz i flitujesz jak chcesz.
Kto ściąga darmówkę ze steam ? te statystyki o kant zada :) ale jak chcesz możesz się nimi kierować ja na grę pvp czekam 30 sekund do 3 minut w nocy dla team od 5 do 15 osób na stronę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej