Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (6/96) > >>

xantinos:
qlko1 o ja cierpię dolę zagraj zobacz :) potem pisz bo wyszło żałośnie :)
EVE jest nudne jak flaki z olejem więcej adrenaliny mam grając w donkey konga :)
Nie widziałem EVE w ESL, a może się mylę ?
Co do uber skila pvp :D nie ma rankingu skila jest tylko śmieszny killboard, który niektórzy nabijają na biednych początkujących i naiwnych, żeby się wykazać jacy są boscy.
Szkoda tylko, że potem w pojedynkach z równymi giną jak lamy ot całe EVE.
W wot jak na wn8 widzisz fioletowego gracza to wiesz, że ma koleś skila i widać to po jego  grze w EVE widać tylko rozbujałe ego na forum albo localu :)

Qlko1:

--- Cytat: xantinos w Luty 05, 2016, 20:24:23 ---qlko1 o ja cierpię dolę zagraj zobacz :) potem pisz bo wyszło żałośnie :)

--- Koniec cytatu ---
Ano wyszło. W końcu porównujesz kosmicznego WOTa do EvE. Ale nie bądź wobec siebie aż tak krytyczny.

--- Cytat: xantinos w Luty 05, 2016, 20:24:23 ---EVE jest nudne jak flaki z olejem więcej adrenaliny mam grając w donkey konga :)

--- Koniec cytatu ---
Widać masz inne oczekiwania wobec gry komputerowej

--- Cytat: xantinos w Luty 05, 2016, 20:24:23 ---Nie widziałem EVE w ESL, a może się mylę ?

--- Koniec cytatu ---
Wielkie turnieje szachowe też nie są transmitowane w TVP, w odróżnieniu od skoków narciarskich (facet w rajstopach z dwoma sztachetami na nogach próbuje spaść na ziemię później niż inni zawodnicy). Średni argument  :)

--- Cytat: xantinos w Luty 05, 2016, 20:24:23 ---W wot jak na wn8 widzisz fioletowego gracza to wiesz, że ma koleś skila i widać to po jego  grze w EVE widać tylko rozbujałe ego na forum albo localu :)

--- Koniec cytatu ---
W eve nie ma wn8. O tym że gość ma skilla dowiesz się, jak zacznie lootować Twój stygnący wrak. Taka perspektywa podoba mi się bardziej.

Zgudi:
xantinos, próbujesz przekonać graczy EVE że tu wszystko jest źle bo to nie jest WOT w kosmosie i liczysz, że poprą twoje zdanie. Pomyśl :)

xantinos:
jak sami zauważacie w EVE zostaja maniacy ( chorobliwi ? ) reszta odchodzi czemu ? pomyśl ?
mnie jest obojętne czy będziecie grac w EVE czy coś innego ale nie chrzańcie mi ze EVE jest super bo już od dawna nie jest :)

Filip Bonn:
EVE jest super.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej