Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
xanowron:
Czy porównanie jest z dupy? Nie wiem - ten sam wydawca, w podobnym czasie obie gry pojawiły się na steamie w podobnym czasie, a jedna ma 10-20x więcej graczy online w zależności od dnia. Liczby na reddicie obu gier wyglądają podobnie.
Pograłem godzinkę - jedyni piloci którzy nie byli npcami w trybie PVP byli po mojej stronie (a i tak nie zawsze był pełen team, czasem miałem też npce w swoim teamie). Cóż - może jak wskoczę na wyższe tiery to w końcu będę mógł zobaczyć coś więcej i poczuć tę adrenalinę o której mówisz :)
BTW wspominałeś coś o ESLu - możesz powiedzieć coś więcej? Co można wygrać? Tak jak w WOT gold (tutaj GS) czy coś więcej?
Zgudi:
Mnie martwi trochę ta strona: http://store.steampowered.com/app/212070/?l=polish
70% negatywnych komentarzy. Ponoć główny problem to potwornie mozolny grind na wyższych tierach, na niskich idzie szybko.
Dux:
--- Cytat: xantinos w Luty 06, 2016, 00:01:25 ---EVE było pro w 2008 może w 2010 teraz to malowana kupa bez perspektywy , fizyki , i innych rzeczy które maja nowe gry.
--- Koniec cytatu ---
Czyli w tej grze da się odlecieć na bok, skierować stetek ku jakiejś plancie i się w ziemię prostopadla w..ić, tudzież spłonąć w atmosferze ze względu na zły kąt wejścia w nią?
sztosz:
--- Cytat: xantinos w Luty 06, 2016, 01:09:58 ---Kto ściąga darmówkę ze steam ?
--- Koniec cytatu ---
Miliony osób. Bo te miliony osób wolą sobie odpalić gierki przez steama niż mieć pierdyliard różnych installerów ściągniętych i ikonek na pulpicie. Sam nałogowo ostatnio gram w WT i... wyobraź sobie że ściągnąłem przez steama.
Filip Bonn:
Przecież to troll jakiś, wiem co mówię znam się na tym.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej