Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (51/96) > >>

Jakub Trokowski:
Skazo, nie - dawno takiej frajdy na centrali nie było...

--- Cytat: xantinos w Luty 17, 2016, 10:22:26 ---W eve kup 30 pleksow i sprzedaj za ISK, kup strzykawki i w tydzień możesz mieć kozaka
--- Koniec cytatu ---
Dawaj! Tak się własne rodzą lol-KMy z choinkami. Ktoś się ucieszy z takiej pinaty. Dawaj!

sztosz:

--- Cytat: xantinos w Luty 17, 2016, 10:22:26 ---Realizm w znaczeniu oceny umiejętności gracza opartego na śmierci innego[...]

--- Koniec cytatu ---
Teraz piszesz o realizmie jako umiejętnej "ocenie umiejętności",a poprzednio pisałeś o tym że. parafrazując, w SC rankingi oparte są o "realne dokonania" a w EVE nie są oparte o "realne dokonania". O rankingach pisałeś, a ja wciąż pytam, co sprawia że w SC dokonania graczy są realne, a w EVE nie.

--- Cytat: xantinos w Luty 17, 2016, 10:22:26 ---Nie jest to pay to win ?

--- Koniec cytatu ---
Gówno mnie to szczerze obchodzi bo od dawna w EVE nie gram.

--- Cytat: xantinos w Luty 17, 2016, 10:22:26 ---Zakładam, że posiadasz zainstalowane SC skoro tak autorytarnie się wypowiadasz, wejdź w ustawienia hud i klawiszologie i porównaj sobie eve i SC ja ci tego opisywać nie będę.

--- Koniec cytatu ---
Mam zainstalowane, nawet sporo grałem ale to było dawno temu, przed wszystkimi tymi zmianami. Ostatnio włączyłem, bo mówisz że grze jest realizm. A tu jak zwykle, wielkie gówno. Model lotu jest dokładnie tak realistyczny jak w EVE, czytaj: w ogóle nie jest realistyczny. Nie wiem co do tego ma klawiszologia czy hud. Ale z bzdur które piszesz wynika, że dla Ciebie realizm to jest granie z perspektywy pilota za sterami, a dla mnie realizm to... no cóż... realizm :)

VonBeerpuszken:
Do kolegi Xanta nie dociera, że sporo ludzi grających w EVE lubi przetestować tez inne gry w tym i SC.
Wciąż mu się wydaje że jest odkrywcą tej gry i jedynym który w to gra/grał.
Ale jak widać, wiele rzeczy mu się tylko wydaje.

Qlko1:

--- Cytat: xantinos w Luty 17, 2016, 10:22:26 ---W eve kup 30 pleksow i sprzedaj za ISK, kup strzykawki i w tydzień możesz mieć kozaka jak swego czasu Chińczycy robili w wow.
Do tego kupisz sobie co chcesz bo ISK będziesz mieć jak lodu :) nie jest to pay to win ?

--- Koniec cytatu ---
Nie, nie jest to pay to win. Bo kupiony za wyfarmione iski statek jest tak samo dobry jak ten kupiony za plexa.
Amunicja, którą do niego kupisz jest tak samo dobra kupiona za wyfarmione iski jak i za te kupione.
Wyskillowana przez strzykawki postać jest tak samo dobra jak ta, na której rozwój poświęciło się dość czasu.
Kupując plexa nie płacisz za wygraną, płacisz za możliwość podjęcia walki bez konieczności farmienia.
To jest opłata za bycie niecierpliwym i jest ona jak najbardziej fair.

Zgudi:
Xantinos,

Jakie to jest pay to win, to sprawdź sam. Kup chara z 100m sp, kup shipa na oficerskim ficie, poleć do low trochę nawpier....ać noobkom. Zobaczysz jakie to jest pay to win. Będziesz wygrywał i siał zniszczenie że hoho. :) 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej