Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (41/96) > >>

Filip Bonn:

--- Cytat: xantinos w Luty 16, 2016, 10:38:54 ---to jeszcze poczekasz pewnie :) może nawet do emerytury ...

--- Koniec cytatu ---
Kolejne niewygodne pytanie na które nie chcesz odpowiadać?

Ja w EVE codziennie chodze sobie po stacji i ogladam z kanapy Concord News. Macie tam takie ficzery w SC?

A kasyna macie? :P

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 16, 2016, 11:10:35 ---A mnie nie zaczepił nawet razu  :(
Rozumiem że nikt mnie nie lubi, ale żeby aż tak?  :-[

--- Koniec cytatu ---

Ja ostatnio wyszedlem altem do npc korpa i po 5 min dostałem convo od gościa. Skórkowaniec nie wiem jak on to robi. :D

GlassCutter:

--- Cytat: xantinos w Luty 16, 2016, 10:31:34 ---
tylko po co powiedz nie lepiej wsiąść statek z dedykowanym tank shieldem

--- Koniec cytatu ---

Na pewnym poziomie ogarnięcia w pvp dochodzisz do wniosku że w tej grze nie ma statku (poza elektronikami) dedykowanego do jakiejś roli, ale do tego trzeba dojrzeć. Wyobraź sobie że ten fit powstał z pełną świadomością możliwości i do czego będzie służył, a cena nie była żadnym wyznacznikiem. Nie ogarniasz, a mi szkoda czasu na próbę wytłumaczenia atutów tego statku. Gówno wiesz o PvP w EvE, o jego aspektach psychologicznych, zaskoczeniu itd żeby mi wytykać wady moich fitów. Graj w te swoje czołgi w kosmosie i daj nam spokój.

Reszta twojej wypowiedzi jest tak śmieszna że sobie oszczędzę.

Proszę dedykowany armorowo-blasterowo-scramblowy deimos:
https://zkillboard.com/kill/33743403/

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 16, 2016, 11:10:35 ---A mnie nie zaczepił nawet razu  :(
Rozumiem że nikt mnie nie lubi, ale żeby aż tak?  :-[

--- Koniec cytatu ---

Może dlatego, że jesteś w CVA :D

--- Cytuj ---Proszę dedykowany armorowo-blasterowo-scramblowy deimos:
https://zkillboard.com/kill/33743403/
--- Koniec cytatu ---

Bardzo ciekawy, nieczęsto widuje się deimosa zrobionego inaczej jak na repkach.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 16, 2016, 11:23:08 ---Może dlatego, że jesteś w CVA :D

--- Koniec cytatu ---
Zaleciało mi rasizmem  >:(

[BU FU] Karas:

--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 16, 2016, 11:23:08 ---...
Bardzo ciekawy, nieczęsto widuje się deimosa zrobionego inaczej jak na repkach.

--- Koniec cytatu ---

bo vigilant jest lepszy: ], a glassu to noob. nano deimos nie ma zadnej przewagi nad innymi statkami typowo pod nano. do vigila przynajmniej nic nie podejdzie na scrambla: ]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej