Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (42/96) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Luty 16, 2016, 11:36:33 ---bo vigilant jest lepszy: ], a glassu to noob. nano deimos nie ma zadnej przewagi nad innymi statkami typowo pod nano. do vigila przynajmniej nic nie podejdzie na scrambla: ]

--- Koniec cytatu ---

W tamtych czasach deimos miał fajne bonusy, a vigiland 3 medy i jakieś 15k ehp ;) Web w solo dupy Ci nie uratuje, chyba że walczysz 1 vs 1, ale to znaczy że spotkałeś w EvE jednorożca. Ja latałem tym solo (bez scoutów i linków), sporadycznie w małych gangach. Wyższość diemosta w takich warunkach byla bezdyskusyjna. Ci którzy próbowali mi udowadniać że jest inaczej ginęli w swarmie frejek :P

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Luty 16, 2016, 11:36:33 ---bo vigilant jest lepszy: ], a glassu to noob. nano deimos nie ma zadnej przewagi nad innymi statkami typowo pod nano. do vigila przynajmniej nic nie podejdzie na scrambla: ]

--- Koniec cytatu ---

Czasem umiejętność zaskoczenia przeciwnika jest cenniejsza jak dobranie standardowej taktyki i fitu. Wczoraj brałem przykład z Janka i złożyłem sobie Nereusa PVP jednak nikt się nie skusił :(. Co do Vigilanta to kwestia dyskusyjna, to papierowa bestia i zależy na jakim terenie. W nullu możliwe, że się sprawdza.

--- Cytat: xantinos w Luty 16, 2016, 10:31:34 ---... ah nie bo nie macie tyle kasy i tu wychodzi plus SC ...

--- Koniec cytatu ---

Pominąłem ten piękny zapis ... jeśli po pi razy drzwi chcąc farmić po pół roku gry nie jesteś w stanie w kilka godzin zarobić 1b chociaż to ...

Albo po prostu "zarabia się 4fun" lub jest się osiołkiem, który jest na tyle uparty, że robi coś nieopłacalnego lub w nieopłacalny sposób. Xantinos gdzieś napisał, że zarobienie na plexa to nie problem bo w końcu w tydzień na misjach można uklepać 600kk :D Żal mi hi secowych misjonarzy :D

VonBeerpuszken:

--- Cytuj ---Xantinos gdzieś napisał, że zarobienie na plexa to nie problem bo w końcu w tydzień na misjach można uklepać 600kk :D Żal mi hi secowych misjonarzy :D

--- Koniec cytatu ---
Porządny misjonarz zarabia o wiele więcej.
600 mln w tydzień to albo początkujący albo ofiara losu.
Nic dziwnego że kogoś tu EVE zniechęciło, zapierdalać dwa tygodnie żeby móc pograć kolejne dwa... a przez te dwa zapierdalać żeby zarobić na jakiś statek . Stąd to zdanie:

--- Cytuj ---.. ah nie bo nie macie tyle kasy i tu wychodzi plus SC ...
--- Koniec cytatu ---

Filip Bonn:
Czyli gra dla tych co sobie nie radzą.

Zgudi:
Dawno temu o ile pamiętam to bardzo trudno było mi wyciągnąć więcej jak 30m na godzinę. Problemem nie były misje a czas jaki trzeba było poświęcić na kursy noctisem. No ale ja zbierałem wszystko. W tydzień mi wychodziło po 500-600m. Ale to było mega dawno i nie chcę do tego wracać :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej