Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
xantinos:
Dobra panienki idę do pracy i dziś nie mam czasu dla troli z centrali, może wieczorem zajrzę, więc musicie temat kontynuować sami :)
Tylko nie napiszcie za dużo weźcie pod uwagę że jestem sam na was 10 :) i będę musiał strasznie długo odpisywać.
sztosz:
Przestań xantinos pierdolić. Rozmowa z tobą nie ma sensu, nie odpowiadasz na żadne niewygodne dla Ciebie pytanie, jesteś po prostu nie wart tego żeby cokolwiek do Ciebie więcej pisać.
Zgudi:
--- Cytuj ---Ktoś tam coś pisał o forum polskim SC nikt tam nie pisze bo ludzie gadają w grze na ts nie na forum, na forum są poradnik, nowości z gry, fity i wystarczy, oraz odpowiedzi dla nowych. Tam nie siedzą ludzie cały dzień i nie wypisują byle czego maja lepsze zajęcia widać :) Kto czyta forum teraz w dobie filmów :) przecież to takie staromodne (ja jestem starej daty to zaglądam)
--- Koniec cytatu ---
Nikt nie zagląda na forum Star Conflict bo teraz fora są staromodne. Nie wpadł bym.
[NAUKE] Son of Rainbow:
Mamy takiego jednego osła w EVE, który rekrutuje do pewnego alliance i nadaje w kółko jak katarynka do każdego alta, każdego Polaka. Jedyny koleś w historii, którego zbanowałem na TS na stałe. Większość chyba wie o kogo chodzi. Xantinos mi go przypomina. Tyle, że reklamuje casualową arcade grę wylewając swoje frustracje bo nie poradził sobie w jednym z najbardziej jak nie najbardziej złożonym popularnym MMO w historii.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 16, 2016, 11:08:28 ---Mamy takiego jednego osła w EVE, który rekrutuje do pewnego alliance i nadaje w kółko jak katarynka do każdego alta, każdego Polaka.
--- Koniec cytatu ---
A mnie nie zaczepił nawet razu :(
Rozumiem że nikt mnie nie lubi, ale żeby aż tak? :-[
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej