Forum Gry > Inne gry
Diablo 3
Tloluvin:
--- Cytat: Herezja w Październik 24, 2012, 12:51:14 ---AH w Diablo 3 nie jest idealne ale pozwala na zakup ciekawego sprzętu za grosze, dodatkowo pozwala na sprzedaż naszego sprzętu
--- Koniec cytatu ---
Ulatwia handel itemami ktory istnieje od czasow pierwszego diablo zwiekszajac bezpieczenstwo transakcji gdyz w domu aukcyjnym nikt nikogo nie oszuka i tyle
--- Cytat: Herezja w Październik 24, 2012, 12:51:14 ---Diablo 3 jest grą niemiłosiernie liniową i nudną
--- Koniec cytatu ---
W porownaniu z EVE kazda gra jest liniowa i nudna :P
Poza tym Diablo 3 jest tak samo (nie)liniowe i nudne/ciekawe jak Diablo i Diablo 2 wiec nie wiem jak mozna byc zaskoczonym jakoscia rozgrywki w D3 ;)
Phobeus:
--- Cytat: Herezja w Październik 24, 2012, 12:51:14 ---AH w Diablo 3 nie jest idealne ale pozwala na zakup ciekawego sprzętu za grosze, dodatkowo pozwala na sprzedaż naszego sprzętu (zawsze to jakaś forma rozrywki - licytowanie się z kimś na jakiś ciekawy sprzęt) ale z własnego doświadczenia mogę napisać jedno.
Diablo 3 jest grą niemiłosiernie liniową i nudną i gdybym znalazł kupca na konto z grą to z marszu bym ją sprzedał. 200 zł poszło do piachu a mogłem je zainwestować w coś innego.
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem blizzard popełnił kardynalny błąd nie udostępniając trybu pvp od samego początku, przez co d3 stało się nudne do porzygu po skończeniu hell i zdobyciu ekwipunku pozwalającego na radzenie sobie na inferno, a nawet i na wcześniejszym etapie rozgrywki. Obecnie grają chyba głównie rasowi farmerzy i "maniacy" trenujący każdą klasę postaci na 60 lvl.
Doom:
Pytanie jeszcze jak oni podejdą do trybu pvp. Bo jest kilka rozwiązań na rynku które ta grę dobiją zamiast uratować
[VIDE] Herezja:
Może i 1 i 2 część diablo były do pewnego stopnia grami liniowymi ale jednak miały jakiś klimat, a nikt rozsądnie myślący chyba nie napisze mi, że obecna wersja "ma coś w sobie". Coś co spowoduje, że nie będzie się chciało od niej odejść.
Brak PVP jest dość dziwna zagrywką ze strony blizzardu.
Obiło mi się o uszy już dość dawno temu, że mieli zrobić coś na wzór aren do walk solo jak i takie do walk zespołowych.
ps. Miałem okazję już porozmawiać z kilkoma osobami, które najpierw grały w Diablo 3 i przesiadły się dna PoE i nikt nic dobrego nie pisze o diablo.
SokoleOko:
--- Cytat: Herezja w Październik 24, 2012, 22:57:44 ---Może i 1 i 2 część diablo były do pewnego stopnia grami liniowymi ale jednak miały jakiś klimat
--- Koniec cytatu ---
A czy nie jest tak, że po prostu byliście wtedy młodsi?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej