Forum Gry > Inne gry

Diablo 3

<< < (16/23) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: TomekPopek21 w Październik 24, 2012, 10:41:52 ---Dom aukcji trochę psuję zabawę bo ten sam artefakt u jednego gostka kosztuje 100 000 a u drugiego może kosztować 10 000. Powinna być jakaś stała cena i możliwość kupna sprzedaży +- 30% a tak ktoś sie pomyli na aukcji i drugi kupi za grosz zajebiaszczy przedmiot. Przez te aukcje nie ma nawet radochy jak sie znajdzie nowy przedmiot tylko zbierasz kase aby kupić coś w sklepie.

--- Koniec cytatu ---

Ty jesteś na serio?

Kharim:
Wiecie, wolny rynek na aukcji wprowadza pewne zdezorientowanie u ludzi przyzwyczajonych do kupowania po stałej cenie od npców...
Za dużo trzeba myśleć, trzeba nauczyć się wyceny poszczególnych afixów. W epoce gier typu casual już nawet diablo staje się za trudne.

Tloluvin:
Wprowadzasz kryteria przedmiotu, dostajesz liste przedmiotow spelniajacych warunki wraz z cenami i jak sie przedmiot podoba i jestes gotow na zaplacenia danej ceny to kupujesz a jak nie to nie
Gdzie tu miejsce na zdezorientowanie i myslenie?

[VIDE] Herezja:
AH w Diablo 3 nie jest idealne ale pozwala na zakup ciekawego sprzętu za grosze, dodatkowo pozwala na sprzedaż naszego sprzętu (zawsze to jakaś forma rozrywki - licytowanie się z kimś na jakiś ciekawy sprzęt) ale z własnego doświadczenia mogę napisać jedno.
Diablo 3 jest grą niemiłosiernie liniową i nudną i gdybym znalazł kupca na konto z grą to z marszu bym ją sprzedał. 200 zł poszło do piachu a mogłem je zainwestować w coś innego.

papugoz:
Ach... czytając takie wypowiedzi cały czas się cieszę że nie było w dniu premiery już boxowych wersji w sklepie kiedy przyszedłem z pieniędzmi w zębach  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej