Forum Gry > Inne gry
Diablo 3
Tloluvin:
Na wypadek jakby ktos jeszcze nie wiedzial.
15.V.2012 premiera Diablo 3
U blizzarda mozna kupic w przedsprzedazy wersje cyfrowa za 59,99 euro
Hellbright:
180pln na gram.pl.
350 kolekcjonerka. Z penem 4GB (D1&2)
Doom:
Dobra. Po premierze. Jakie wrażenia?
Opinie które do mnie docierają są skrajne. Gra się albo mega podoba (mniejszości co ciekawe), albo skrajnie wkurza i zawodzi w stosunku do czasu oczekiwania.
Jaki sa wasze opinie?
Jak dla mnie na razie blizard moze swój produkt wsadzić tak głęboko żeby zaczął srać pyskiem. Nie mam zamiaru płacić kasy jaką sobie zaśpiewali. Jeśli kupię to raczej za kilka lat jak bedzie w rozsądnej cenie
Pol Kent:
Ah złote czasy D2, łezka się w oku kręci. D3 pograłem chwilę w open betę, teraz obejrzałem trochę filmików na YouTube i...jakieś takie zbyt jednak kolorowe mi się wydaje. Może to ów tajemniczy "znak czasów" Ale jak widzę na filmiku tęczę kolorów i 17 sznureczków ulatujących cyferek "życia" to jakoś mi to do D3 nie pasuje... :( Zastrzegam że w samo D3 nie grałem. Dziś mam dostać tego quest passa czy jak mu tam więc może pogram troszkę
P.S. W już filmiki oficjalne (z przed jakiegoś czas) z poziomu Inferno to już zupełna feria barw i chyba ostrzeżenia dla epileptyków powinno być.
Jonas:
To jest Blizzard, nie liczyłbym na zniżkę, chyba, że za 10 lat (patrz cena SCII). A co do wrażeń, to po paru miesiącach w becie raczej dobre, zobaczę jak w pełnej wersji. Zabawa jest przednia. Niestety na razie wkurwiam się na sklep muve.pl, bo jak zamawiam preorder to oczekuję, że będę miał grę przed wszystkimi, a nie parę dni później, bo nie wyrabiają i wysyłkę mają 2 dni po premierze (żal).
A do przdmówcy, grałem w betę i nie przypominam sobie żadnych sznureczków ulatującego życia. A grafikę można zrobić mroczniejszą stosując modyfikację do filtrów DX (dostępne do ściągnięcia w necie przygotowane przez jakiegoś pasjonata). Gra jest wtedy dużo mroczniejsza, ale to narzekanie na kolorki jest trochę niepoważne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej