Forum Gry > Inne gry

Diablo 3

<< < (15/23) > >>

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Raina Nives w Maj 22, 2012, 22:01:51 ---Koniec świata. Herezja mówi z sensem... :)

--- Koniec cytatu ---

Spadufa ];p

Doom:
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/5777-Diablo-3 LOL ;D

TomekPopek21:
Dom aukcji trochę psuję zabawę bo ten sam artefakt u jednego gostka kosztuje 100 000 a u drugiego może kosztować 10 000. Powinna być jakaś stała cena i możliwość kupna sprzedaży +- 30% a tak ktoś sie pomyli na aukcji i drugi kupi za grosz zajebiaszczy przedmiot. Przez te aukcje nie ma nawet radochy jak sie znajdzie nowy przedmiot tylko zbierasz kase aby kupić coś w sklepie.

Doom:
Ale wiesz że w D3 olbrzymie znaczenie na jakość przedmiotu a co za tym idzie jego cenę mają wylosowane afixy oraz ich wartości?
Scyzoryk dla szamana który ma +250 siły jest nic nie wart, jak ma w to miejsce inteligencji tyle to jest inna rozmowa itp

Tloluvin:

--- Cytat: TomekPopek21 w Październik 24, 2012, 10:41:52 ---Przez te aukcje nie ma nawet radochy jak sie znajdzie nowy przedmiot tylko zbierasz kase aby kupić coś w sklepie.

--- Koniec cytatu ---
Nikt przeciez nie zmusza Cie do korzystania z aukcji. Mozesz tam wcale nie wlazic bazujac tylko na wlasnym loocie i przerabiajac niepotrzebny sprzet na materialy lub zloto u npcow dzieki czemu nie bedziesz sie stresowac iloscia wystepujacego w grze lepszego sprzetu

--- Cytat: TomekPopek21 w Październik 24, 2012, 10:41:52 ---Powinna być jakaś stała cena i możliwość kupna sprzedaży +- 30% a tak ktoś sie pomyli na aukcji i drugi kupi za grosz zajebiaszczy przedmiot.
--- Koniec cytatu ---
A kto niby mialby taka cene ustalac?
Poza tym powiedz mi dlaczego niby mam nie moc sobie kupic miecza +100 do zajebistosci za 10000000000000000 zlota, a potem sprzedac go komus za 1. sztuke zlota bo znalazlem mieczyk +101 do zajebistosci tylko mam byc zmuszany do kupowania/sprzedawania po ustalonej przez kogos cenie?

PS
W tym co napisales przeraza mnie to, ze pokazuje iz mlodzi ludzie (bo odnosze wrazenie ze jestes raczej mlodszym uzyszkodnikiem tego forum - jak nie wykresl z tego zdania mlodzi przez co bedzie ono bardziej przerazajace) zamiast walczyc o wolnosc pozwalajaca na zycie wg wlasnych zasad (co oznacza tez popelnianie bledow i ponoszenie ich konsekwencji) walcza o bycie niewolnikami ktorych wlasciciel zwolni z koniecznosci podejmowania decyzji oraz odpowiedzialnosci za nie
Masakra   ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej