Forum Gry > Inne gry
Diablo 3
Jonas:
Kto chce koda do wersji próbnej dawać mi PMkę, mam dwa na zbyciu. Jak wrócę do domu to roześlę.
marcoos:
--- Cytat: StellarSheep w Maj 22, 2012, 13:39:39 ---No system z randomowymi statystykami jest malo ciekawy ale osobiscie licze na to, ze na 60 beda juz itemy setowe lub pod konkretne postacie czyli np +int +vit +random np. Chodzi mi o sam system skillowania a nie craftowania jako takiego :)
--- Koniec cytatu ---
Jakieś stałe będą (tak jak są na niższych levelach) - czyli np. dmg od 50 do 150 i tylko to będzie "stałe" - reszta to już zwykły random... i właśnie dlatego uzbieranie "wymarzonego" geara to tak jak wygranie w totka ;) - i szczerze mówiąc bardzo mi się ten system podoba. Zresztą ten system będzie powodował, że niecierpliwi i kasiaści gracze będą kupować więcej za real kasę, co jest oczywiście na rękę Blizzardowi.
[VIDE] Herezja:
Z moich obserwacji wynika, że nie opłaca się podnosić do góry ani kowala ani jubilera gdyż tak rzeczy jak i kamienie można za grosze nabyć na aukcjach i tym samym produkcja jest po prostu nie opłacalna. Jeśli już produkcja to ze schematów jakie czasem wypadną z potworków lub też kupi się na aukcjach.
Raina Nives:
Koniec świata. Herezja mówi z sensem... :)
Asag:
--- Cytat: Doom w Maj 22, 2012, 12:59:59 ---Mogę zmienić przypisanie klawisza tak że to spod ppm będę aktywował klawiszem 4 itp ale nie mogę dać pod dwa rózne klawisze TEJ SAMEJ grupy skili
--- Koniec cytatu ---
Możesz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej