Eve Online > PVP

wyrzutnie t2 do bombera

<< < (4/9) > >>

Goomich:

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 10, 2012, 10:10:54 ---wszystko pieknie, ale mam w perspektywie otrzymanie od CCP 6m pustych SP i czegos musze sie pozbyc z kolejki
--- Koniec cytatu ---

Możesz je też sobie zostawić na jakieś nagłe wypadki.

--- Cytat: Doom w Marzec 10, 2012, 18:09:44 --- albo dowolny sniper ship
--- Koniec cytatu ---

2009 called, and wants his fit back.

Ranshe:
Ale jemu nie chodzi o to, żeby je wydawać, tylko żeby nie wskoczyć na kolejnego klona. ;)

Tloluvin:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 10, 2012, 18:22:36 ---Ale jemu nie chodzi o to, żeby je wydawać, tylko żeby nie wskoczyć na kolejnego klona. ;)
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie tak.

Mialem ladnie w kolejce i torpy T2 i pare innych rzeczy, a tu sie okazuje, ze musze sie liczyc z tym, ze dostane te 6m pustych SP w inferno (tak BTW to wiadomo kiedy to wyjdzie?) i musze powywalac pewne rzeczy z kolejki.
No i jedna z rzeczy ktore mnie gryzie to wlasnie czy jest sens zostawiac w niej torpy T2 czy moze lepiej ten czas przeznaczyc na zrobienie czegos innego. Zwlaszcza ze jedyne wykorzystanie tego skilla jakie biore pod uwage to bombery.
No i stad pytanie

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 09, 2012, 21:26:39 ---Fit z torpami T2 jest chyba tylko jeden - full DPS do ninja bicia posów. Wszystkie pozostałe (w tym najpopularniejszy, BlackOpsowy z AB i MSE nie dają się sfitować z launcherami T2,

--- Koniec cytatu ---

Osobiście nie jestem miłośnikiem fregat i mam mało doświadczenia z nimi, ale może takie coś?

[Hound, New Setup 1]
Ballistic Control System II
Nanofiber Internal Structure II
Micro Auxiliary Power Core I

1MN Afterburner II
Medium Shield Extender II
Target Painter II

Siege Missile Launcher II, Caldari Navy Nova Torpedo
Covert Ops Cloaking Device II
Salvager II /OFFLINE

Small Core Defence Field Extender I
Small Core Defence Field Extender I

--- Cytat: Ranshe w Marzec 10, 2012, 18:22:36 ---Ale jemu nie chodzi o to, żeby je wydawać, tylko żeby nie wskoczyć na kolejnego klona. ;)

--- Koniec cytatu ---

Cóż mogę powiedzieć? Stop being poor?

Jonas:
Czy ja dobrze rozumiem, że cały wątek sprowadza się do tego, że kolega skąpi na droższego klona? ???
A jakiej specjalistycznej wiedzy potrzeba, żeby w eft porównać dps/alfe/rof i inne parametry bombera z wyrzutniami t2 i t1?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej