Eve Online > PVP

wyrzutnie t2 do bombera

(1/9) > >>

Tloluvin:
Nie wiem czy to wlasciwie miejsce. Jak nie to przepraszam i prosze o przezucenie gdzie trzeba.
W kazdym razie chcialbym zapytac czy jest sens skillowania wyrzutni torped T2 przy zalozeniu, ze skill bedzie wykorzystany tylko do bomberow, czy jest to strata czasu

Ranshe:
Potrzebujesz koniecznie używać t2 ammo?

Bo jeśli nie, to strata czasu według mnie  a i trudniej zafitować bombera, bo w końcu to fregata i specjalnie dużo pg/cpu nie ma :)

GlassCutter:
Gdyby chodziło o bombera do pvp to bym polecił fity CAT'a, ale coś mi mówi że jednak nie.. :P

Tloluvin:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 19:23:56 ---Potrzebujesz koniecznie używać t2 ammo?

Bo jeśli nie, to strata czasu według mnie  a i trudniej zafitować bombera, bo w końcu to fregata i specjalnie dużo pg/cpu nie ma :)

--- Koniec cytatu ---
Koniecznie to nie potrzebuje. Po prostu pytam czy warto sie w to bawic

--- Cytat: GlassCutter w Marzec 09, 2012, 19:58:53 ---Gdyby chodziło o bombera do pvp to bym polecił fity CAT'a, ale coś mi mówi że jednak nie.. :P

--- Koniec cytatu ---
Niech zgadne. Tym czyms jest dzial w ktorym jest umieszczone to zapytanie?  :P

SokoleOko:
Torpedy na V robi się 2 tygodnie. Nawet jeśli nie będziesz używał launcherów T2, to 5% do dmg nie jest w kij dmuchał (Covert Opsy na V też są 2-tygodniowe, a nie do pogardzenia).

Fit z torpami T2 jest chyba tylko jeden - full DPS do ninja bicia posów. Wszystkie pozostałe (w tym najpopularniejszy, BlackOpsowy z AB i MSE nie dają się sfitować z launcherami T2, a że meta 4 są tanie, to pakuje się właśnie arbalesty).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej