Eve Online > PVP

wyrzutnie t2 do bombera

<< < (3/9) > >>

Tloluvin:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 10, 2012, 10:22:34 ---to wrzuc do eft i porownaj z arbalestami
--- Koniec cytatu ---
Obydwoje wiemy, ze nie mam kwalifikacji do takiego porownania, albo zeby byc bardziej precyzyjnym nie mam dosc doswiadczenia by prawidlowo zinterpretowac dane

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 10, 2012, 10:22:34 ---to tak jakbys pytal czy warto skillowac arty t2 do maeli.
--- Koniec cytatu ---
Tu akurat nie mam problemu.
Nie warto  :P
No ale mael to nie bomber wiec zostawmy go w spokoju

sc0rp:

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 10, 2012, 16:51:16 ---Obydwoje wiemy, ze nie mam kwalifikacji do takiego porownania, albo zeby byc bardziej precyzyjnym nie mam dosc doswiadczenia by prawidlowo zinterpretowac dane

--- Koniec cytatu ---

To ci powiem tak jak dasz rade na swoich skillach sfitowac takiego bomberka jak zalinkowalem to ja bym skillowal jesli chcialbym latac :)

Doom:

--- Cytuj ---A moglbys zdefiniowac co to znaczy "w pierwszej kolejnosci robi sie" bo conajwyzej mozesz napisac ze Ty robiles, bo wiesz latajac z goonaminie mialbys okazji uzyc ani short ani long range ammo t2 siedzac w maelu.
--- Koniec cytatu ---
Do goonów to ja tylko pare razy strzelałem.
W przypadku rakiet jest łatwo bo frakcyjne robią ładną miazgę. W przypadku działek zawsze masz problem z zasięgiem który w wiekszości przypadków roziązuje amunicjia t2. Mael wedle szkoły goonów może jest wyjątkiem ale ciekaw jestm co Ci powie dowolny FC który w zobaczy Hellcat'a z nie t2 laserami, albo dowolny sniper ship bez dzial t2. Na krótkodystansowym sprzęcie tak samo - blasterami zmielisz wielu przeciwników, ale jak nie masz w lufach null to musisz im parkować na kadlubie żeby mieć zasięg co nie zawsze może być zdrowe. Karabiny to samo, barage to chyba najczęściej wystrzeliwana amunicja z vagasów itp

sc0rp:
@doom Wiesz to ze szkielka T2 sa warte skilowania dla samych szkielek to wiadomo, tak samo jak AC dla barrage, tylko nie bardzo rozumiem co maja lazory czy hybryda do maela we flotach goonowych.

Doom:
Mają to że ja mówiłem ogólnie a Ty swoim zwyczajem wyskoczyłeś ze z dupy jednostkowym przykładem innego wykorzystania 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej