Eve Online > PVP
wyrzutnie t2 do bombera
Doom:
--- Cytuj ---Czy ja dobrze rozumiem, że cały wątek sprowadza się do tego, że kolega skąpi na droższego klona?
--- Koniec cytatu ---
Tak + trolowo / goonowe wejscie Darka z teorią o tym po co się t2 guny robi :P
--- Cytuj ---A jakiej specjalistycznej wiedzy potrzeba, żeby w eft porównać dps/alfe/rof i inne parametry bombera z wyrzutniami t2 i t1?
--- Koniec cytatu ---
Kadeci w UA ucza się tego jeszcze na podstawce, rezydenci sov null seca nie wiedzą tego nawet po kilku latach gry ;) ;D
Tloluvin:
--- Cytat: Mona X w Marzec 10, 2012, 18:48:29 ---Osobiście nie jestem miłośnikiem fregat i mam mało doświadczenia z nimi, ale może takie coś?
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie wrzucilem ten fit do EFT i pomiedzy nim a fitem na arbalestach na tym samym ammo nie ma jakichkolwiek roznic :o
Roznica pojawia sie dopiero po wrzuceniu ammo T2 gdzie dps wzrasta o 39
--- Cytat: Doom w Marzec 12, 2012, 09:08:48 ---Kadeci w UA ucza się tego jeszcze na podstawce, rezydenci sov null seca nie wiedzą tego nawet po kilku latach gry ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
A myslalem, ze chociaz Ty znasz roznice pomiedzy danymi a informacja ???
Doom:
A pamietałeś żeby na swoim profilu przestawić skill na 5 + dodać chociaż jeden poziom specki?
Tloluvin:
--- Cytat: Doom w Marzec 12, 2012, 09:19:10 ---A pamietałeś żeby na swoim profilu przestawić skill na 5 + dodać chociaż jeden poziom specki?
--- Koniec cytatu ---
No tak
Czulem, ze o czyms zapomnialem :P
Doom:
Wlaśnie wrzuciłem to w eft
profil all 5 dps: arbalesty 362 dps na explo, 207 na innych
dps T2: 403/230 do nawet 515 na rage torpach tyle że to chyba tylko do ataku na capsa lub posa się nadadzą te torpy
Rożnica jest stąd że arbalesty nie korzystają z bonusu za skill specjalizacji
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej